Stare teme
Korisnikov avatar
By Jaka
On 1 na 1 driblingom i ulazom ne moze ni kog da prodje :!: Nije ni neki suter, :D al polako videcemo ga naredne sezone.
By johnnzKD
Ja Andrića stvarno ne vidim kao igrača za seniorsku reprezentaciju, ali se nadam da će me svojim radom demantovati i postati dobar igrač.
Korisnikov avatar
By Kure
Jaka napisao:On 1 na 1 driblingom i ulazom ne moze ni kog da prodje :!: Nije ni neki suter, :D al polako videcemo ga naredne sezone.
Par puta je probio kroasane kao ništa. Op, cim na jednu stranu, koraku u nazad, ili naskok, i boc... Jednom je odigrao super na postu, ali mu je poluhorog bukvalno izašao iz koša...
Korisnikov avatar
By Jomer
Pitanje za karabua Andric je u mladjim kategorijama igrao 4, da li postoji mogucnost da se presalta na 2, posto kod duleta je igrao 3
Korisnikov avatar
By Kure
Jomer napisao:Pitanje za karabua Andric je u mladjim kategorijama igrao 4, da li postoji mogucnost da se presalta na 2, posto kod duleta je igrao 3
Spor je realno. Ima čovek 201 ili 202, što da igra dvojku?
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Kure nisam gledao utakmicu pa ne smem da pricam, ali izgleda da ih je Exum unakazio.

@Jomer tesko, ne verujem u to. Pitanje je koliko moze uspesno i na 3 da se presalta uspesno. U napadu moze, ali defanzivno.... Imace dosta da radi na tome.
Korisnikov avatar
By familija
gregh napisao:Niste posteni prema Andricu...decko ima vrlo dobar sut i visok kosarkaski IQ...treba mu samo pakleni fizicki rad,da nabaci mase u narednim godinama i moze da bude dobar igrac...Poredeci ga npr sa Lucicem u njegovim godinama,rekao bi da je Andric u prednosti...
Uz svo postovanje @kostinog misljenja, mislim da je predvideo jednu stvar..a to je da Andric vec godinu dana radi sa Duletom i radice i dalje...Apsolutno se slazem sa ovim misljenjem da decko ima slifa, i bas sam ovo hteo da napisem, da me podseca na Lucica jako..a u njegovim godinama Lucic je bio losiji igrac...i druga stvar Lucic je dve godine radio sa Vladom, a Andric ce, dao bog, imati svo vreme ovoga sveta pored velemajstora za mlade igrace Duleta Vujosevica...
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Mene Andric pomalo podseca na Tadiju Dragicevica. Tako neki pokreti. S tim sto Andric ne moze biti cetvorka.
By kosta76
Gde ste videli beka koji ne može da ide u levo?
Da sam trener, rekao bi igracu koji ga cuva da mu igra odbranu u telo i ne da na desnu stranu. Normalno da ima sut, lakse je veybatiu sut nego dribling levom rukom. Da nema ni sut, ne bi mogao nikoga da prodje. Jedina sansa mu je da neko nasedne na fintu suta pa da ga uhvati na prvi korak. Iy mesta driblingom...nemoguca misija ako covek igra odbranu kako treba
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Андрић добар данас много фин шут има. Мене је посебно одушевио Јанковић.
Poslednja izmena od GrobarPG u Pet Jul 05, 2013 8:31 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 61

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]