Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By Bojdo
Nažalost, Danilovic nije dosegao visinu ni Puntera kako sam ranije mislio. Čini se da je stao na 190. Steta sto nije krupniji.
By Bojdo
Ilija Glodjović MVP U13 Cedevita cup.

Ako zanemarimo iznadprosječno čitanje igre, osjećaj za kosarku i tehniku za tu godinu. Važno za njegov razvoj je sto se nazire po gradji da ce imati jak rameni pojas i grudni koš, što je jako bitno u danasnjoj košarci. Za playa vec sada sa 13 god ima solidni visinu, mislim da je oko 184-185, vidjecemo koliko će još rasti i kako ce se razvijati.

Ima Doncicinizma u njemu.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam stigao da gledam, pregledao samo statistiki. Kakvi su ti utisci?

Inace danas se igraju cetvrtfinala u19 ABA. Mega igra protiv Partizana, Zvezda protiv Derbija, a FMP protiv Zadra. Poslednji duel je Olimpija protiv Ilirije.

Bice zanimljivo, pogotovo Mega Partizan. Mega ove turnire uvek igra u najjacem sastavu tako da ocekujem ekipu iz OKK da ucestvuje i bice interesantno koliko Partizanovi klinci mogu da odgovore.

Ne znam dovoljno o Derbiju i Zadru da bih znao koliko su opasan protivnik Zvezdi, odnosno FMPu. Mislim da ce obe nase ekipe proci dalje.
  • 1
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Сад ће се они тргнути

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]