APOSTOL VUCIC !
APOSTOL VUCIC !
Nema veće vlastele od Grobara.
Jaka napisao:On 1 na 1 driblingom i ulazom ne moze ni kog da prodjePar puta je probio kroasane kao ništa. Op, cim na jednu stranu, koraku u nazad, ili naskok, i boc... Jednom je odigrao super na postu, ali mu je poluhorog bukvalno izašao iz koša...Nije ni neki suter,
al polako videcemo ga naredne sezone.

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
Jomer napisao:Pitanje za karabua Andric je u mladjim kategorijama igrao 4, da li postoji mogucnost da se presalta na 2, posto kod duleta je igrao 3Spor je realno. Ima čovek 201 ili 202, što da igra dvojku?

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
I kad ne budes prvi ti...
gregh napisao:Niste posteni prema Andricu...decko ima vrlo dobar sut i visok kosarkaski IQ...treba mu samo pakleni fizicki rad,da nabaci mase u narednim godinama i moze da bude dobar igrac...Poredeci ga npr sa Lucicem u njegovim godinama,rekao bi da je Andric u prednosti...Uz svo postovanje @kostinog misljenja, mislim da je predvideo jednu stvar..a to je da Andric vec godinu dana radi sa Duletom i radice i dalje...Apsolutno se slazem sa ovim misljenjem da decko ima slifa, i bas sam ovo hteo da napisem, da me podseca na Lucica jako..a u njegovim godinama Lucic je bio losiji igrac...i druga stvar Lucic je dve godine radio sa Vladom, a Andric ce, dao bog, imati svo vreme ovoga sveta pored velemajstora za mlade igrace Duleta Vujosevica...
http://www.dodaj.rs/f/f/lt/ffmxFBx/trofej.gif
"Nije vazno koliko puta padnes, vazno je da svaki put ustanes..."
When I'm dead I'll be dead a long time, but the wines so pleasing and so sublime.
Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]