Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
ako bog da i junacke srece uz zdravlje, mislim da iz ove generacije mozemo da imamo 4 draftovana igraca u buducim izvlacenjima
Korisnikov avatar
By djokonda
Jomer napisao:ako bog da i junacke srece uz zdravlje, mislim da iz ove generacije mozemo da imamo 4 draftovana igraca u buducim izvlacenjima
četvorica? Baš me zanima na koga misliš...moje mišljenje je da će Milutinov biti draftovan i to je to.
By Edibledi
Jomer napisao:ako bog da i junacke srece uz zdravlje, mislim da iz ove generacije mozemo da imamo 4 draftovana igraca u buducim izvlacenjima
Milutinov, Jokić, Šalić i Micić?
Korisnikov avatar
By Jomer
Milutinov,Micic,Jokic,Salic, prva dvojica sigurno, JOkic je sledece veliko cudo kod zalizanog, bice forsiran maksimalno, jedino za Salica nisam siguran, dosta ce tu zavisiti gde ce igrati narednih sezona
edit : edibledi brzi ;)
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ko ce od nasih da cuva Sarica?Ovaj Andric igra skoro 30 minuta i ne moze nista da pogodi.Limitiran je dosta.
Koliko je visok Novak?Meni deluje kao nizak.
Korisnikov avatar
By djokonda
Za Micića nisam siguran...on mi je skroz evropski tip igrača...mislim da nije dovoljno dobra atleta za NBA i da igra slabiju odbranu...moguće je ipak, druga runda drafta npr.

Za Jokića i Šalića tek nisam siguran...Jokić u NBA nikako ne može peticu da igra, a za četvorku nije atleta što je u NBA prioritet. Šalić nije tip petice koju cene u NBA...nije atleta, nema duge ruke, ne blokira šuteve...u principu morao bi da izraste u dominantnu ofanzivnu peticu kao što je Peković da bi zaigrao u NBA...danas ga je uništio Okafor koji je niži i slabiji od njega a isto su godište.
Korisnikov avatar
By djokonda
MILOS OBILIC napisao:Ko ce od nasih da cuva Sarica?Ovaj Andric igra skoro 30 minuta i ne moze nista da pogodi.Limitiran je dosta.
Koliko je visok Novak?Meni deluje kao nizak.
Nikola Janković i Jokić...napuniće nas Šarić, u to ne sumnjam...sprečiti ostale, pre svega Brzoju.
Korisnikov avatar
By Jomer
@djokonda znas i sam Jokic i Salic su 95 , imaju cetri godine do poslednjeg izlaznog drafta, kad ode Micic iz Mege , Jokic postaje sledeci projekat, gruvace mu misko maksimalno statistiku a radi ce i sa Milojevicem, koji je pokazao da zna sa centrima, Salicu sve zavisi od buduceg kluba, kad bi ga naredne dve godine trenirao Zare Vucurevic i za njega bi mogao 99 posto da tvrdim da ce zavrsiti na draftu , ovako sve zavisi gde posle sparsa
Korisnikov avatar
By djokonda
Ma Miškov NBA projekat je trenutno Leo Vesterman...ove godine je Žan Šarl uzet u prvoj rundi. NBA skautima pre možeš da uvališ krakatog klinca koji elementarne stvari sa loptom ne zna (Tibet, Ašik, Gober, ove godine Noel) nego školovanu evropsku četvorku bez atleticizma...imaj na umu da igrači kao što su Lorbek i Vujičić nikada nisu zaigrali u NBA, a Jokić je recimo taj tip igrača...takođe centri kao što su Sofo ili Marić NBA skautima nisu zanimljivi...njih više zanimaju centri kao što je Kaun...ili pokretljive petice poput Splitera. Bela evropska četvorka može da prođe samo ako je stretch četvorka tipa Novicki ili Barnjani. Od igrača 95 godište mislim da Ristić ima najviše šansi da bude draftovan, pa posle njega Tejić.
By Edibledi
djokonda napisao:Za Micića nisam siguran...on mi je skroz evropski tip igrača...mislim da nije dovoljno dobra atleta za NBA i da igra slabiju odbranu...moguće je ipak, druga runda drafta npr.

Za Jokića i Šalića tek nisam siguran...Jokić u NBA nikako ne može peticu da igra, a za četvorku nije atleta što je u NBA prioritet. Šalić nije tip petice koju cene u NBA...nije atleta, nema duge ruke, ne blokira šuteve...u principu morao bi da izraste u dominantnu ofanzivnu peticu kao što je Peković da bi zaigrao u NBA...danas ga je uništio Okafor koji je niži i slabiji od njega a isto su godište.
Кад смо код Пековића, он је био у Атласу када је Дарко Миличић играо у Детроиту. На крају сезоне је Никола прешао у Партизан а Миличић освојио шампионски прстен НБА лиге.
Сада је Никола Пековић звезда прелазног рока у НБА а Дарко Миличић је жеља навијача ФМП-а.
Ако тај Шалић буде вредан и скроман као Никола, и буде ишао постепено, може да израсте у великог играча. Има физичке предиспозиције а његов напредак у каријери ће умоногоме зависити од наредних корака, тј. где ће наставити да игра и тренира. Ако то буде Партизан, онда је на добром путу да успе. Видећемо...
Јокић лепо напредује и повећава му се минутажа код Мијатовића, што значи да брзо упада у око његов суви квалитет. Јокић је четворка и то јака четворка. Треба му јако такмичење али не прејако. За сада је доста да одигра као стартна четворка у Смедереву са неких 25-30 минута по утакмици а следеће већ може исто то у Меги у АБА лиги.
Милутинов игра лепо школски, мало греши (3 изгубљене лопте за 6 утакмица на СП У19), ради само оно што зна и не иживљава се на терену. Он је, са Мицићем, звезда ове екипе али се тако не понаша. Скроман и вредан дечко. Таквим приступом ће далеко догурати.
Мицић је вечерас доказао да га занимају велике и тешке утакмице и да жели велике изазове. Најбоља партија у најтежој утакмици. Неки млади играчи, о којима се много говори и пише, се нису видели на утакмици против Американаца,
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 61
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]