- Sre Jul 03, 2013 10:17 pm
ako bog da i junacke srece uz zdravlje, mislim da iz ove generacije mozemo da imamo 4 draftovana igraca u buducim izvlacenjima
Jomer napisao:ako bog da i junacke srece uz zdravlje, mislim da iz ove generacije mozemo da imamo 4 draftovana igraca u buducim izvlacenjimačetvorica? Baš me zanima na koga misliš...moje mišljenje je da će Milutinov biti draftovan i to je to.
Jomer napisao:ako bog da i junacke srece uz zdravlje, mislim da iz ove generacije mozemo da imamo 4 draftovana igraca u buducim izvlacenjimaMilutinov, Jokić, Šalić i Micić?
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
MILOS OBILIC napisao:Ko ce od nasih da cuva Sarica?Ovaj Andric igra skoro 30 minuta i ne moze nista da pogodi.Limitiran je dosta.Nikola Janković i Jokić...napuniće nas Šarić, u to ne sumnjam...sprečiti ostale, pre svega Brzoju.
Koliko je visok Novak?Meni deluje kao nizak.
djokonda napisao:Za Micića nisam siguran...on mi je skroz evropski tip igrača...mislim da nije dovoljno dobra atleta za NBA i da igra slabiju odbranu...moguće je ipak, druga runda drafta npr.Кад смо код Пековића, он је био у Атласу када је Дарко Миличић играо у Детроиту. На крају сезоне је Никола прешао у Партизан а Миличић освојио шампионски прстен НБА лиге.
Za Jokića i Šalića tek nisam siguran...Jokić u NBA nikako ne može peticu da igra, a za četvorku nije atleta što je u NBA prioritet. Šalić nije tip petice koju cene u NBA...nije atleta, nema duge ruke, ne blokira šuteve...u principu morao bi da izraste u dominantnu ofanzivnu peticu kao što je Peković da bi zaigrao u NBA...danas ga je uništio Okafor koji je niži i slabiji od njega a isto su godište.
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).