- Sre Jun 19, 2013 3:31 pm
Medjutim, tada me je @kosta ubjedjivao kako iz generacija '87 i '88 cemo imati velike igrace, kao i iz nekih poslije njih. Evo na sta se sve svelo. Teodosic nam je ubjedljivo najbolji igrac, a i on polako pocinje da si "prisiva" etiketu vjecitnog gubitnika.
Peja napisao:VAzdan su iz njihovog tima postajale Nba zvezde a iz naseg vodonose prosecnih evropskih timova ali mislim da nasi momci mnogo vise zele to zlato i verovatno smo vise posveceni tom prvenstvu u smislu prirpema, kontrolnih utakmica i sl. Ameri se verovatno skupljaju nedelju dana pred prvenstvo...E, to mene posebno boli. Davno sam pisao, jos na starom forumu, da bih odmah potpisao da nikada ne osvojimo nijednu medalju u maldjim kategorijama, a da iz svake izbacimo po jednog igraca vrhunskog kvaliteta.
Medjutim, tada me je @kosta ubjedjivao kako iz generacija '87 i '88 cemo imati velike igrace, kao i iz nekih poslije njih. Evo na sta se sve svelo. Teodosic nam je ubjedljivo najbolji igrac, a i on polako pocinje da si "prisiva" etiketu vjecitnog gubitnika.
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.