Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Peja napisao:VAzdan su iz njihovog tima postajale Nba zvezde a iz naseg vodonose prosecnih evropskih timova ali mislim da nasi momci mnogo vise zele to zlato i verovatno smo vise posveceni tom prvenstvu u smislu prirpema, kontrolnih utakmica i sl. Ameri se verovatno skupljaju nedelju dana pred prvenstvo...
E, to mene posebno boli. Davno sam pisao, jos na starom forumu, da bih odmah potpisao da nikada ne osvojimo nijednu medalju u maldjim kategorijama, a da iz svake izbacimo po jednog igraca vrhunskog kvaliteta.

Medjutim, tada me je @kosta ubjedjivao kako iz generacija '87 i '88 cemo imati velike igrace, kao i iz nekih poslije njih. Evo na sta se sve svelo. Teodosic nam je ubjedljivo najbolji igrac, a i on polako pocinje da si "prisiva" etiketu vjecitnog gubitnika.
Korisnikov avatar
By Antoine
MILOS OBILIC napisao:Ima da napravimo dzumbus sa Amerima i da se smejem Antoine-u u lice kad mu Ameri budu pregazeni od Micica,Milutinova,Radicevica,Novaka,Pota,Jankovica,Milosa Jankovica,Andrica...
:doh: :doh: :doh:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Antoine napisao:
MILOS OBILIC napisao:Ima da napravimo dzumbus sa Amerima i da se smejem Antoine-u u lice kad mu Ameri budu pregazeni od Micica,Milutinova,Radicevica,Novaka,Pota,Jankovica,Milosa Jankovica,Andrica...
:doh: :doh: :doh:
Nisam bas to tako mislio,ali bice mi jako drago ako pobedimo Amerikance na tom prvenstvu i uzmemo medalju.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mi smo medju favoritima na tom prvenstvu, ali nemojmo da se zanosimo. Svi su i na NIJT-u ocekivali Zvezdu u finalu, pa nista od toga. Mislilo se da i Sparsi iz Sarajeva mogu do finala pa nista od toga.
By bossja
Da li neko zna zasto Radicevic nije igrao protiv Argentine? Nadam se da ce Radicevic igrati na u19 turniruwj jer je konstantniji od Micica i daleko u proseku ima manji broj izgubljenih lopti.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ne znam razlog, ali sam video da i Argentini nije igrao Exum. Ne mora nista strasno da bude, moguce da je samo zeleo trener malo vecu ulogu da dodeli Novaku posto sam video da je on imao veliku minutazu.
By bossja
Procitao sam da je Radicevic izbacen iz tima zbog ne discipline. To bi vila veloika steta za reprezentaciju u smislu takmicarskog rezultata,a to je nasim trenerima najbitnije.
Korisnikov avatar
By djokonda
Mislim da je ova ekipa mogla da ide u dosta jačem sastavu na SP...nema nijednog Zvezdinog igrača iz generacije 95., nema Jokića...
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Djokonda Navodno su svi Zvezdini igraci 95' povredjeni. Ne znam sta da mislim o tome posle Coviceve izjave. Mozda se neko naknadno prikljuci ovoj ekipi posle U18 prvenstva, koliko znam ne igraju se u isto vreme?

EDIT: U19 se igra prvo, tako da nema naknadnih poziva. Bas bezveze je ispalo.
Korisnikov avatar
By Drex
Karaburac napisao: ali sam video da i Argentini nije igrao Exum.
zar Exum nije Australijanac ;)

Slika

inače, šteta za turnir što je otpalo nekoliko velikih talenata (iz raznih razloga), Vigins, Hezonja, Radičević, Đerić, Adetokumbo, Parker, Žaite, Gober...

Ovako, ostaje nam da pratimo Egzuma, Micića, Smarta, Ratan Majersa, Šarića, Gordona, Milutinova, ..
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 61
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]