Stare teme
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
texxx izbija na prvo mesto - 76ersima se nije isplato firsirani mars, posustali su na kraju i sad pistolski relivitet? shoots for the starts
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
ubicatigrova napisao:texxx izbija na prvo mesto - 76ersima se nije isplato firsirani mars, posustali su na kraju i sad pistolski relivitet? shoots for the starts
kako sam ja nadoknadio 600 bodova jebem mu misa? Ozbiljno vam kazem Lebromn mi je donio oko 40 % bodova
By Knofler
Cestitke Brkatom na pobjedi, drago mi je sto je prestigao kompu Dzejsija. :D
Generalno losa sezona za mene, los izbor tima, Gordonovo jebeno zdravlje, podbacivanje pojedinih vedeta...
Sve, ali da je ispred mene prelimitirani Antoine :?

Najavljujem titulu naredne godine!
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
A kako su sixersi ovako pali u generalnom plasmanu, u cemu je fora?
By Knofler
texxxdrummer napisao:A kako su sixersi ovako pali u generalnom plasmanu, u cemu je fora?
Zato sto vec mjesec dana ne dobija poene, potrosio je spisak dozvoljenih meceva.
Ja zato imam najmanje 100 tekmi u minusu, da sam ih iskoristio ne bi mi tim bio zakovan pri dnu tabele, naprotiv.
Korisnikov avatar
By Kure
Knofler napisao:
texxxdrummer napisao:A kako su sixersi ovako pali u generalnom plasmanu, u cemu je fora?
Zato sto vec mjesec dana ne dobija poene, potrosio je spisak dozvoljenih meceva.
Ja zato imam najmanje 100 tekmi u minusu, da sam ih iskoristio ne bi mi tim bio zakovan pri dnu tabele, naprotiv.
Ja sam Džejsari pre mesec dana napisao da sve najbolje igrače gurne na util, i da ih rotira... Nije me poslušao... Kontam da nije razumeo šta mu pišem kad sam mu pisao da je ispucao broj mečeva (tada samo za PG poziciju) i da više neće dobijati poene...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]