Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
ubicatigrova napisao:texxx izbija na prvo mesto - 76ersima se nije isplato firsirani mars, posustali su na kraju i sad pistolski relivitet? shoots for the startskako sam ja nadoknadio 600 bodova jebem mu misa? Ozbiljno vam kazem Lebromn mi je donio oko 40 % bodova
Brkato govedo.
Shommy " Grief is nature's most powerfull aphrodisiac"
Al nisam znao, veliki odmor kad stupi, dizelasima po klonji kurceve da pusis
Dok slusao sam rifove iz novembarske kise, zeldijima nogama podrkavala si pise
Kome juce izgleda blizu,sutra daleko je.

Brkato govedo.
Shommy " Grief is nature's most powerfull aphrodisiac"
Al nisam znao, veliki odmor kad stupi, dizelasima po klonji kurceve da pusis
Dok slusao sam rifove iz novembarske kise, zeldijima nogama podrkavala si pise
texxxdrummer napisao:A kako su sixersi ovako pali u generalnom plasmanu, u cemu je fora?Zato sto vec mjesec dana ne dobija poene, potrosio je spisak dozvoljenih meceva.
Knofler napisao:Ja sam Džejsari pre mesec dana napisao da sve najbolje igrače gurne na util, i da ih rotira... Nije me poslušao... Kontam da nije razumeo šta mu pišem kad sam mu pisao da je ispucao broj mečeva (tada samo za PG poziciju) i da više neće dobijati poene...texxxdrummer napisao:A kako su sixersi ovako pali u generalnom plasmanu, u cemu je fora?Zato sto vec mjesec dana ne dobija poene, potrosio je spisak dozvoljenih meceva.
Ja zato imam najmanje 100 tekmi u minusu, da sam ih iskoristio ne bi mi tim bio zakovan pri dnu tabele, naprotiv.

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]