Gaja napisao: ↑Čet Okt 30, 2025 9:52 am
Ovo je najbolja plejmejkerska tekma Vasingtona u njegovom zivotu.
Parker off ball ok ali cim krene sa onim njegovim sutevima ide potop. Mozda se nadao zeljko da ce proraditi u Partizanu ali avaj. On je za Albu i Asvel da igra bez obaveza i da se zajebava. Ako ne poludi drugi deo sezone bacene pare totalno.
Kako mislis proraditi u Partizanu? Parker je jedno od najzvucnijih pojacanja iz EL koji prelaze iz jednog tima u drugi, strasan potpis. Prosle sezone je biljezio 14 poena po utakmici uz 38,5 za 3, sa 4,1 skokom po utakmici i blizu 2 asistencije.
Ja sam se najezio kad je potpisao, kontao jebote mi Monekea dovodimo a vidi njih, kakav posao....
Sad nesto gledam oko ove kuknjave generalno, jebote isti smo, dramaturgija i kad si dobar i kad nisi dobar
Naravno ne mislim na ovaj forum, ovdje ljudi pisu dublje, slazem se sa upisima potpuno. Ali ovako uopsteno.... Sad je drama, a ne znam, prije mjesec i po je bila euforija. Moje misljenje je da Partizan ni prosle godine nije imao tim kao tim, Zvezda se raspala na komadice pa je to ublazilo malo utisak, i donijelo neke trofeje, ali nije to bilo dobro uopste.
Uostalom isto kao i sada, ne kuka se jer je rezultat los (realno i nije), kuka se jer se Zvezda digla, a nama je to ipak najbitnije

.
Ali ok, sve u svemu lijepo je procitati od momaka koji gledaju malo dublje od rezultata i trenutne euforije, sta misle o putu Partizana u poslednjih 4-5 godina (a i Zvezde naravno).