Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MileBL
Мале су то паре
Кад сам долазио гласати дневница је била да се једва покрије печење и алкохол за два дана боравка
А није нас било нешто пуно
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Kakav sunovrat KKP u samo mesec dana, mada što kaže brat ANTONIJE, nije da se nije očekivalo ovako nešto... Potpuno se slažem da je projekat Željko propao već 4 puta, te da je sve ovo samo predstava za široke narodne mase.

Zamisli odradiš tako dobar start prelaznog roka, zadržiš glavne igrače, dovedeš nadogradnju u vidu Miltona, Parkera i Osetkovskog, a onda prodaješ 3 meseca priču da čekaš NBA škart. I na kraju potpišeš Bruna Fernanda i Nika Kalatesa... Nemam ništa protiv da smo ih doveli letos, pa da su prošli pripreme uigrali se sa ekipom i slično, ali sad da ih dovodiš kada gori kuća, tačno se vidi da niko ništa tamo ne radi... Sram ih bilo sve!

O slučaju Lunberg ne bih puno, to je tek priča za da se neko obesi ispre JNA za kaznu.

Gadi mi se sve ovo, gadilo mi se od početka projekta jer nije bilo organski, blagu empatiju sam dobio tokom one druge sezone kada su napravili "neki" rezultat, ali to je valjda normalno da se napališ na rezultat. Ni tada mi se nije sviđalo mnogo toga i tada sam pisao o Željkovim greškama u vođenju tima, od ispucavanju Pantera i slično. I te godine smo igrali bez kompletnog sastava falila je rezervna četvorka da bude zamena Lideju, koji je gulio 38 minuta i u EL i u ABA. Onda se čekao rezervni ili prvi centar u Kaminski sezoni, pa se čekala prva četvorka cele prošle sezone, pa se ove sezone 3 meseca čaka rezervni centar i rezervni plej i na kraju se dovode škartovi Reala i Monaka.

Ponavljam, daleko od toga da su oni loši igrači, ali njih smo mogli dovesti odavno. Druga stvar je to što Kaletes nije igrao ni jednu utakmicu ove sezone u EL, dok je imao ukupno 3 utakmice u Francuskoj ligi, a čovek ima istoriju povreda i 36 godina. S druge strane Bruno je bio ispodprosečan u Realu ove godine, zato su ga i otpisali.

Sramno, a još sramnije je što za ovakve poteze niko neće odgovarati...
By Šipurske livade
Svake godine se dovede neki labavac na centru ili krilnom centru koji fizicki ne moze da igra. Ove sezone Parker i Osetkovski, prosle sezone Dejvis, one tamo Kaminski, tu je bio i Tristan koji ne zna da igra odbranu. I svaka sezone se vidi da takvi igraci ne odgovaraju sistemu, a svake sezone ih dovidis.
Korisnikov avatar
By Gaja
Ovo je najbolja plejmejkerska tekma Vasingtona u njegovom zivotu.
Parker off ball ok ali cim krene sa onim njegovim sutevima ide potop. Mozda se nadao zeljko da ce proraditi u Partizanu ali avaj. On je za Albu i Asvel da igra bez obaveza i da se zajebava. Ako ne poludi drugi deo sezone bacene pare totalno.
Korisnikov avatar
By skeske
Gaja napisao: Čet Okt 30, 2025 9:52 am Ovo je najbolja plejmejkerska tekma Vasingtona u njegovom zivotu.
Parker off ball ok ali cim krene sa onim njegovim sutevima ide potop. Mozda se nadao zeljko da ce proraditi u Partizanu ali avaj. On je za Albu i Asvel da igra bez obaveza i da se zajebava. Ako ne poludi drugi deo sezone bacene pare totalno.
Kako mislis proraditi u Partizanu? Parker je jedno od najzvucnijih pojacanja iz EL koji prelaze iz jednog tima u drugi, strasan potpis. Prosle sezone je biljezio 14 poena po utakmici uz 38,5 za 3, sa 4,1 skokom po utakmici i blizu 2 asistencije.
Ja sam se najezio kad je potpisao, kontao jebote mi Monekea dovodimo a vidi njih, kakav posao....

Sad nesto gledam oko ove kuknjave generalno, jebote isti smo, dramaturgija i kad si dobar i kad nisi dobar :D
Naravno ne mislim na ovaj forum, ovdje ljudi pisu dublje, slazem se sa upisima potpuno. Ali ovako uopsteno.... Sad je drama, a ne znam, prije mjesec i po je bila euforija. Moje misljenje je da Partizan ni prosle godine nije imao tim kao tim, Zvezda se raspala na komadice pa je to ublazilo malo utisak, i donijelo neke trofeje, ali nije to bilo dobro uopste.
Uostalom isto kao i sada, ne kuka se jer je rezultat los (realno i nije), kuka se jer se Zvezda digla, a nama je to ipak najbitnije :D .
Ali ok, sve u svemu lijepo je procitati od momaka koji gledaju malo dublje od rezultata i trenutne euforije, sta misle o putu Partizana u poslednjih 4-5 godina (a i Zvezde naravno).
Korisnikov avatar
By Antoine
MileBL napisao: Sre Okt 29, 2025 8:48 am Мале су то паре
Кад сам долазио гласати дневница је била да се једва покрије печење и алкохол за два дана боравка
А није нас било нешто пуно
To ti je zato što si treća ruka. A i odlazi dobar deo na autobuse, sendviče i one što paze da stoka ne ode na pokretne stepenice.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 26

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]