Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Zex88
Ламар Стивенс је ново појачање Партизана..

Послато са SM-S937B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Promaklo mi da iskomentarišem da nas je i Poku napustio, tj. da smo ga mi pustili da ide, jer nismo aktivirali +1 opciju. Žao ga je, dobar je dečko, veliki je talenat i potencijal, ali nažalost nije ovo bila sredina za njega. Pisao sam i u decembru 2024. da je on zreo za neku pozajmicu, za neki stepenik niže, gde će dobiti više minuta i slobode, gde će da stekne samopouzdanje. Očekivao sam posle odlaska Željka da će se raditi na njemu kao na realno jedinom vrednom domaćem igraču koji je na granici da može da bude EL igrač, ali nije mu data ni tada sloboda ni minuti. Neka ide, neka traži svoju sreću negde drugo, neka gradi put okolo, želim mu sve najbolje, pa u jednom trenutku da nam se vrati na veliku scenu, ako ne u KKP, onda kao igrač za reprezentaciju.

Što se tiče novog pojačanja na krilu, Lamara Stivensa, mislim da je u pitanju dobro pojačanje, nisam ga puno gledao, nekoliko utakmica Pariza, mada to i nije neki preterani reper s obzirom na tip košarke koji igraju. Igrač koji može da ubaci u NBA 30+ poena, ne može biti loš igrač, to zdrava logika kaže. Takođe, igrač koji u Parizu koji igra onako brzu košarku i koji forsira što više šuteva, ima 42% za tri i 48% za dva, po mom nekom mišljenju u nekom smirenijem ritmu i kontrolisanijoj igri gde se više biraju šutevi može imati samo bolje procente.

Sa Lemarom i Vanjom, nama je pozicija krila zatvorena, ajde da vidimo da li će se dovoditi četvorka i kojeg beka su smislili, taj bek bi trebao da bude "trprač" jer četvorki koje proizvodi poene slabo ima sem Vezenkova, Zeka, Mirote, Šengelije, Lajlsa, Pitersa, Čime, sem ako naš ozbiljni skauting ne iskopa nekog novog.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ево га и Пајола званично. Онако..Ња потез..

Послато са SM-S937B помоћу Тапатока

KK Partizan 2026/27.

Ево га и Пајола званично. Онако..Ња потез.. Посла[…]

Недељковић повредио колено и неће бити на европско[…]