Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
Ceda TM, jbg hteo na pocetku sezone da zavrsi karijeru(maltene je sve dogovorio da se vrati u Krusevac) i ovo je vise nego dosta sto pruza
Korisnikov avatar
By BogdanB
Bojan Brezovac ‏@Breza89 7m7 minutes ago
Dzile: mora da se shvati da nije bitno 1 ili 31 razlike, ali ne smemo ovo da zaboravimo. Nije mi prijatno, pamticu ovo.
Korisnikov avatar
By Lucky
Kao sto napisah, sve ispod 10 razlike ce biti preko realnih ocekivanja.
Edin i Kole pred kraj konstatuju kako rezervna petorka Zvezde povecava razliku, a ne primjecuju da se toj petorci suprotstavila nasa petorka Aranitovic, Milutinovic, Vrabac, Novica i Djumic. :roll:
Wilson kao da je izasao na basket ispred zgrade.
Tuzno je gledati ovakvog Novicu. Njemu jos nije ni 30, a igra kao da zavrsava karijeru.
Korisnikov avatar
By rudonja
Malom Vanji zelim surovo leto.
Korisnikov avatar
By Jomer
idemo nedelja, ako su imali i neki pritisak posle ovog veceras treba da se rasterete totalno, da udjemo u neki Berserk mod i da idemo do kraja, ovaj poraz u nekom globalu ma koliko bio tezak i emotivan moze da donese dosta dobrog sto igracki sto oko kluba, ipak je KKP sveti gral za navijace Partizana probudice neki inat neku iskru koja moze da bude veliki preokret i zalog za neke buduce bitke
Korisnikov avatar
By djokonda
skeske napisao:Jao kako ovo nisam prije vidio :D
SASA BANJAC napisao:
Ovakav zulum Zvezdine klike ja nepamtim u skorije vreme...
Ne pamtim ni ja, pamtim samo zulum Partizanove klike :lol:
Jedno je kad te neko gazi jer ima bolju ekipu, kao što sada Zvezda gazi Partizan, ali kazne za vređanje??? Da li je iko ikada u periodu pre 2013. iz KSS ili KLS kažnjavao nekoga iz Zvezde zbog vređanja DV? Podsećam te da je taj isti DV kažnjavan zbog skidanja sakoa?! Ja ne pamtim nikakav zulum Partizanove klike tog tipa...nisam siguran da bilo koju kliku iz poslednjih 10 godina iz KLS ili KSS možeš uopšte nazvati Partizanovom.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Jomer napisao:idemo nedelja, ako su imali i neki pritisak posle ovog veceras treba da se rasterete totalno, da udjemo u neki Berserk mod i da idemo do kraja, ovaj poraz u nekom globalu ma koliko bio tezak i emotivan moze da donese dosta dobrog sto igracki sto oko kluba, ipak je KKP sveti gral za navijace Partizana probudice neki inat neku iskru koja moze da bude veliki preokret i zalog za neke buduce bitke
Moraju da se zbiju redovi kao one godine posle 3 na 5.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Poska
Да се не лажемо боли. Боли пораз. Не боли разлика, боли начин. Рекох да смо сами себи спустили шансе оним поразом од Фмп-а у другом мечу. Све што је требало је да енергија буде већа од њихове и да буде борбе. Ок не можеш да преведеш лопту, није проблем. Не можеш да организујеш ништа, није проблем. Не можеш да погодиш кош, опет није проблем. Али је проблем када имаш 1 фаул на половини четвртине и када те пробије ти га пусташ да заврши. Проблем је када на сваку њихову контру ти правиш фаул за 2+1, а ниси у бонусу и можеш раније да прекинеш игру. Проблем је и 10х 2+1, јер све што треба је да то не дозволиш. Ништа више. Разумем да смо уморни, нисмо имали одмора, а ни тренинг пре меча, али бре мора да се види да дајеш све од себе. Само да схвате да је исто -50 и -1, пише се 0:1, и ти сада све што треба да урадиш је да изађеш и да се бориш. Ја ћу то препознати, онај поред мене ће то препознати, сви ће препознати, али ти мораш то да покажеш.

Сви знају какво ја имам мишљење о плаћеницима, али за оно синоћ им свака част, мислим генерално свим људима који су били онде. Нарочито за 4/4 и после меча. Ако их оно бар мало не тргне за сутра, онда не знам шта ће.

Новица је рекао да после онога нема више 100%, има само 200%. И ја му верујем, верујем и да ће то пренети на остале. И да ће нам само показати оно што ми од њих очекујемо, а то је борба.

Сутра свако ко буде био у хали треба свој максимум да да још пре почетка меча, значи свако, да они виде да нису сами, да смо ту.

И нека буде то много јако, нека буде и на -20 као никада, само да се једном баци за лопту, то је довољно да се изазове ерупција и нека Леон Делеон крене да пише оно своје саопштење три дана, да мора да стави сто ставки, а ми треба само да будемо екстремно непристојни!
“Prva utakmica finalne serije je iza nas. Ja ove momke vodim i kad je dobro i kada nije. U petak je bilo loše i osećam krivicu zbog toga. Ne tražim opravdanje u povredama, pauzama, ritmu utakmica i situaciji u kojoj se klub nalazi. Znam da niko u našoj svlačionici nije zadovoljan svojom igrom i onim što je pruženo na parketu. Nije bilo potrebne čvrstine, strpljenja, hrabrosti. Moramo da dignemo glave i popravimo utisak. Da damo sve od sebe, da igramo zajedno šta god da se dešava. Možeš da izgubiš, ali ne možeš da se ne boriš! Tražiću maksimalan trud, ponos i borbu do kraja. To je naša obaveza, jer mi smo uvek i samo Partizan! Svima koji nas bodre još jednom hvala, znamo da će biti u nedelju uz nas, da će tribine biti pune.“ – poručio je Džikić.
Korisnikov avatar
By skeske
Tri stvari su mi zapale za oko sinoc a ticu se Dzikica, koga postujem kao trenera.

1. Ako ne mozes da prevedes loptu, pritiskaju ti pleja, pa iskoristi sekundarnu opciju. Ok, Radonjic je Jovica cuvao defanzive i stavljao ga na Marinkovica, nemoj da ti Marinkovic prevodi loptu, ali daj nekom drugom, pa i Vilijamsu, nece ga Cirbes pritiskati, neka prevede loptu, svejedno ne sluzi ni za sta u napadu. I onda kad neko prevede daj loptu pleju pa neka organizuje. Ovako plej dusu ispusti dok prevede loptu, dobije nervni slom od Lazica ili Dangubica i onda kad treba da kreira nema vise snage ni izvuci do kraja a ni dati neki ekstra pas ili sta vec.

2. Vidis da Radonjic forsira igranje pika preko Novice. Pa uradi nesto, vadi ga ako nista, svejedno je beskoristan u napadu bio a dali smo preko njega hiljadu koseva. Ne moze ispratiti Jovica kad preuzme, ne moze ispratiti Milera, ne moze se vratiti ako zonira pik, ne moze nista.

3. Samoubistvo zvano skupljanje sa Milera ili Simonovica. Pa gdje ces to raditi, to me bas zacudilo. Ok skupiti sa Jovica, cak i sa Dangubica iako ovaj isto dobro trpa ali ne sa Milera ni po koju cijenu. On je igrac ritma, ako ti da dvije trojke zavrsio si svoje, njega treba istuci na pocetku i uvuci mu se pod kozu.

Inace, svidjelo mi se skupljanje reketa kada Miler igra 1 na 1, obicno ne dodaje na stranu pomoci nego igra do kraja i ako se reket napuni cesto gubi lopte.
By podgorica
BogdanB napisao:Zaboravio sam da kazem, ako Ceda Vitkovac cita forum,molim te brate ne spustaj loptu u dribling.
Brate, osim Cede vama 3/4 igraca ne bi trebali loptu u dribling spustat
  • 1
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 278
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]