- Pet Jun 03, 2016 11:14 pm
Ceda TM, jbg hteo na pocetku sezone da zavrsi karijeru(maltene je sve dogovorio da se vrati u Krusevac) i ovo je vise nego dosta sto pruza
Pri moru uprav srpskih strana,
u pržinah pusta žala
leži Troja ukopana,
od grčkoga ognja pala
///////////////////////////////////////////////////////
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
skeske napisao:Jao kako ovo nisam prije vidioJedno je kad te neko gazi jer ima bolju ekipu, kao što sada Zvezda gazi Partizan, ali kazne za vređanje??? Da li je iko ikada u periodu pre 2013. iz KSS ili KLS kažnjavao nekoga iz Zvezde zbog vređanja DV? Podsećam te da je taj isti DV kažnjavan zbog skidanja sakoa?! Ja ne pamtim nikakav zulum Partizanove klike tog tipa...nisam siguran da bilo koju kliku iz poslednjih 10 godina iz KLS ili KSS možeš uopšte nazvati Partizanovom.
SASA BANJAC napisao:Ne pamtim ni ja, pamtim samo zulum Partizanove klike
Ovakav zulum Zvezdine klike ja nepamtim u skorije vreme...
Jomer napisao:idemo nedelja, ako su imali i neki pritisak posle ovog veceras treba da se rasterete totalno, da udjemo u neki Berserk mod i da idemo do kraja, ovaj poraz u nekom globalu ma koliko bio tezak i emotivan moze da donese dosta dobrog sto igracki sto oko kluba, ipak je KKP sveti gral za navijace Partizana probudice neki inat neku iskru koja moze da bude veliki preokret i zalog za neke buduce bitkeMoraju da se zbiju redovi kao one godine posle 3 na 5.
“Prva utakmica finalne serije je iza nas. Ja ove momke vodim i kad je dobro i kada nije. U petak je bilo loše i osećam krivicu zbog toga. Ne tražim opravdanje u povredama, pauzama, ritmu utakmica i situaciji u kojoj se klub nalazi. Znam da niko u našoj svlačionici nije zadovoljan svojom igrom i onim što je pruženo na parketu. Nije bilo potrebne čvrstine, strpljenja, hrabrosti. Moramo da dignemo glave i popravimo utisak. Da damo sve od sebe, da igramo zajedno šta god da se dešava. Možeš da izgubiš, ali ne možeš da se ne boriš! Tražiću maksimalan trud, ponos i borbu do kraja. To je naša obaveza, jer mi smo uvek i samo Partizan! Svima koji nas bodre još jednom hvala, znamo da će biti u nedelju uz nas, da će tribine biti pune.“ – poručio je Džikić.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
BogdanB napisao:Zaboravio sam da kazem, ako Ceda Vitkovac cita forum,molim te brate ne spustaj loptu u dribling.Brate, osim Cede vama 3/4 igraca ne bi trebali loptu u dribling spustat
Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]