- Čet Sep 04, 2014 4:51 pm
Ja inace ne mislim da je Hrvatska bolja od nas,mislim da smo tu negde,ali I da mislim ne vidim zasto bi to bilo pogresnije nego sto neko misli da je Brazil bolji od nas ili Francuska ili Ukrajna ?
Obilicu mlad si,batali se takvih pirca I razmisljanja...
MILOS OBILIC napisao:Uzdigli ste ovde na forumu kosarkaske Hrvatske, a oni su se medjusobno svadjali. Jako mi je drago sto su izgubili od Senegala u inat nasim navijacima kojima je draza bila Hrvatska nego Srbija i vise su ocekivali od komsija nego od Srbije. Sigurno da nije drago Panteru i ostalim Hrvatima na forumu sto je Hrvatska izgubila ( njih nisam ni hteo da zajebavam, vec ove nase sto im je jaca Hrvatska od nas ) i njih razumem. Ali ne razumem ove nase sto hvale vise " tudje momke nego nase ".@Obilicu,a jel ti mislis da je Spanija bolja od nas ili USA ? I sad kad bi oni izgubili od nekog,morao bi da "zajebavas" ceo svet,jer misljenja sam da ceo svet misli da su te dve ekipe bolje od nas ? Da li su Amerikanci I Spanci I Japanci manje "tudji momci" od Hrvata ? Iskreno meni nisu,ja razumem sta Hrvati govore,kako se osecaju,sta im je u glavama,imamo slican mentalitet,i nema razloga da oni budu vise "tudji" nego neko drugi...
Ja inace ne mislim da je Hrvatska bolja od nas,mislim da smo tu negde,ali I da mislim ne vidim zasto bi to bilo pogresnije nego sto neko misli da je Brazil bolji od nas ili Francuska ili Ukrajna ?
Obilicu mlad si,batali se takvih pirca I razmisljanja...
Kome juce izgleda blizu,sutra daleko je.