Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Zex88
Недељковић повредио колено и неће бити на европском..

Послато са SM-S937B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika šteta za reprezentaciju.

Glavni bekovski trio su Bjelić, Danilović i Šušić. Oni će uzimati gro šuteva. Sa te strane, Nedeljković je sigurno mogao da pomogne, ali nije mogao da bude nosilac. Na poziciji ''fizikalaca'' su tu sada Maksić i Ivković i mislim da je to i dovoljno.

Inače, zanimljivo je da su nam svi bekovi koji su otišli u 12 nešto između 1 i 2, to pruža mogućnost mnogih kombinacija na terenu.

Kada na to dodaš Bikića koji je praktično point forward, i činjenicu da je Živojinović jedini centar, možemo da očekujemo da imamo fluidne napade i brzu igru, što i jeste najjača strana ove generacije.

Ono što mi je baš zanimljivo je to da je Mijailović precrtan i da niko, nigde, jednu jedinu reč nije prokomentarisao oko toga... Ja prvi nisam neki preveliki fan Mijailovića, ali je sigurno zaslužio mesto u 12 kao igrač koji objektivno ima najviše i najrelevantnijeg seniorskog iskustva od svih momaka ovde. Nisam nigde pročitao nešto o njegovoj povredi. Ne bih da kažem da je ovo baš skandal, ali jeste mnogo čudna odluka.

Konačan sastav:

1) Šušić, Ivković, Maksić
2) Bjelić, Danilović
3) Bikić, Lilić
4) Karalić, Gnjato, Roganović, Savičić
5) Živojinović

EDIT:

Inače ovo je generacija u kojoj sam najviše omašio konačni sastav. Kada sam pravio onaj pregled na polovini sezone Živojinović mi nije bio ni na radaru. Prednost sam davao Pupovcu i Pavloviću. Živojinovića sam primetio tek na ANGT-u.

Na četvorkama sam očekivoa Karalića, ali sam prednost davao Strahinji Zeliću i Jakši Draškoviću. Gnjato mi je isto tek na ANGT-u skrenuo zaista pažnju, slično kao Živojinović. Savičića kroz celu sezonu skoro da nisam ni razmatrao, bio mi je neka 8-9 opcija i nisam ga na kraju ni uključio u pregled. Davao sam prednost i Draškoviću i Stojiljkoviću iz Vojvodine, pa čak i Bakuli iz tog Spartaka odakle dolazi Savičič, čak i Marku Jovanoviću iz Partizana.

Na trojci sam očekivao Mijailovića, Bikića i Krunića, a umesto Krunića i Mijailovića krenuo je Lilić, kojeg na polusezoni nisam uzeo za razmatranje ni za širi spisak.

Samo sam bekovsku liniju do kraja pogodio. Inače, zanimljivo da sam i ja precrtao Nedeljkovića kada sam pravio širi spisak na polusezoni. Bio mi je treća opcija na beku iza Bjelića i Danilovića pa sam ga katovao.
  • 1
  • 360
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]

KK Partizan 2026/27.

Nepopularno mišljenje, ali ako imamo Tansko[…]