Stare teme
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
MILOS OBILIC napisao:Uzdigli ste ovde na forumu kosarkaske Hrvatske, a oni su se medjusobno svadjali. Jako mi je drago sto su izgubili od Senegala u inat nasim navijacima kojima je draza bila Hrvatska nego Srbija i vise su ocekivali od komsija nego od Srbije. Sigurno da nije drago Panteru i ostalim Hrvatima na forumu sto je Hrvatska izgubila ( njih nisam ni hteo da zajebavam, vec ove nase sto im je jaca Hrvatska od nas ) i njih razumem. Ali ne razumem ove nase sto hvale vise " tudje momke nego nase ".
@Obilicu,a jel ti mislis da je Spanija bolja od nas ili USA ? I sad kad bi oni izgubili od nekog,morao bi da "zajebavas" ceo svet,jer misljenja sam da ceo svet misli da su te dve ekipe bolje od nas ? Da li su Amerikanci I Spanci I Japanci manje "tudji momci" od Hrvata ? Iskreno meni nisu,ja razumem sta Hrvati govore,kako se osecaju,sta im je u glavama,imamo slican mentalitet,i nema razloga da oni budu vise "tudji" nego neko drugi...

Ja inace ne mislim da je Hrvatska bolja od nas,mislim da smo tu negde,ali I da mislim ne vidim zasto bi to bilo pogresnije nego sto neko misli da je Brazil bolji od nas ili Francuska ili Ukrajna ?

Obilicu mlad si,batali se takvih pirca I razmisljanja...
Korisnikov avatar
By J.Erving
MILOS OBILIC napisao:Uzdigli ste ovde na forumu kosarkaske Hrvatske, a oni su se medjusobno svadjali. Jako mi je drago sto su izgubili od Senegala u inat nasim navijacima kojima je draza bila Hrvatska nego Srbija i vise su ocekivali od komsija nego od Srbije. Sigurno da nije drago Panteru i ostalim Hrvatima na forumu sto je Hrvatska izgubila ( njih nisam ni hteo da zajebavam, vec ove nase sto im je jaca Hrvatska od nas ) i njih razumem. Ali ne razumem ove nase sto hvale vise " tudje momke nego nase ".

Jesi citao onu o dva jarca na brvnu? Dobra je za lecenje inata. Doduse, ko shvati.
By Nikola44
Jomer napisao:francuzi izgleda stvarno pustaju irance :mrgreen: 8-)
Mnogo mi smrdi njihova igra,treci put igrac sa kosa na kos dribla i lagano polaze loptu,ni faul da napravi,ni cak ni na rampu da skoce.... :doh:
Korisnikov avatar
By Kure
Jomer napisao:francuzi izgleda stvarno pustaju irance :mrgreen: 8-)
Пуштају К... Ови их убише зончугом са Хададијем на сидру. :lol: Французи су већ калкулисали на прошлом првенству и исплатило им се... Али заборављају да овога пута у случају пораза од Ирана зависе од највећих пичака икад - Шпанаца - који би лагано могли да им наместе испадање тако што ће нас пустити.
Korisnikov avatar
By Peja
Cekaj zar nije preveliko kockanje kad ides da budes porazen recimo 4 poena i slucajno jbg sport ko sport izgubis 7 i cao
jedan napad

Kure spanci se oprastaju, igraju kompletni pred svojim narodom, nece oni nikog pustiti...
Ako ih i pobedimo bice to [s]timskom[/s]Teovom igrom
Poslednja izmena od Peja u Čet Sep 04, 2014 6:32 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
MILOS OBILIC napisao:
Gaja napisao:Steta za Hrvatsku, posle EP prosle godine ocekivalo se da se vratite na stare staze ali opet raspad iznutra.
I Angola pobedi Australijance, mislim da su namerno izgubili jer odmarali Inglesa i Bejnsa.
Moreira index 45 i 38 poena. :confusion-seeingstars:
??? Kada su to Hrvati bili uspesni ? Samo u periodu sankcija nase zemlje.

Šovinizam, nezrelost, nepismenost, neobrazovanost i nevaspitanje ovog momka su probili sve granice dobrog ukusa.
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]