- Ned Maj 18, 2014 10:30 pm
bravo za maccabi,navijao sam za njih kao da je cibona igrala.
posebno mi je drago radi velikog čovjeka koji je pod stare dane uspio ono što nije u dresu barce,olya ili paoa,osvojio euroligu- ANDRIJA ŽIŽIĆ
nije igrao puno u maccabiju,ali trofej je tu. onda drago mi je radi davida blatta koji je morao osvojiti kad tad.trener ispred svog vremena u europi na neki način,igraju po nba principima. i drago mi je za kraj radi svih drkandžija na real i rudya fernandeza koji je po običaju nestao sa parketa u zadnjem kvoteru.
svaka čast riceu,ali šta su odigrali d.smith i tyus ja nemam riječi. pogotovo ovaj prvi
uvijek neki od turbo bekova maccabija poludi ala rice dns,ali spomenuti dvojac je uništio napad real madrida. koja energija,koja atletika,koji je ono kurac bio pa oduševljen sam.
@bogdane da,mislim radi onog poteza kad efesovi ameri nisu htjeli doći u bg radi preporuke state departmenta,pa je on došao i dao pomirljive izjave.
posebno mi je drago radi velikog čovjeka koji je pod stare dane uspio ono što nije u dresu barce,olya ili paoa,osvojio euroligu- ANDRIJA ŽIŽIĆ
svaka čast riceu,ali šta su odigrali d.smith i tyus ja nemam riječi. pogotovo ovaj prvi
@bogdane da,mislim radi onog poteza kad efesovi ameri nisu htjeli doći u bg radi preporuke state departmenta,pa je on došao i dao pomirljive izjave.
DAMIR JAVOR