Stare teme
Korisnikov avatar
By Pink Panther
bravo za maccabi,navijao sam za njih kao da je cibona igrala.
posebno mi je drago radi velikog čovjeka koji je pod stare dane uspio ono što nije u dresu barce,olya ili paoa,osvojio euroligu- ANDRIJA ŽIŽIĆ :clap: nije igrao puno u maccabiju,ali trofej je tu. onda drago mi je radi davida blatta koji je morao osvojiti kad tad.trener ispred svog vremena u europi na neki način,igraju po nba principima. i drago mi je za kraj radi svih drkandžija na real i rudya fernandeza koji je po običaju nestao sa parketa u zadnjem kvoteru.

svaka čast riceu,ali šta su odigrali d.smith i tyus ja nemam riječi. pogotovo ovaj prvi :clap: uvijek neki od turbo bekova maccabija poludi ala rice dns,ali spomenuti dvojac je uništio napad real madrida. koja energija,koja atletika,koji je ono kurac bio pa oduševljen sam.

@bogdane da,mislim radi onog poteza kad efesovi ameri nisu htjeli doći u bg radi preporuke state departmenta,pa je on došao i dao pomirljive izjave.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Lepo napisaše ljudi, sve se žuti danas na tribinama - i u Milanu i u Indijanapolisu

EDIT: ludi Milojko Pantić bi rekao - žute se tribine od holandskih navijača :lol:
Korisnikov avatar
By Kure
Pink Panther napisao:bravo za maccabi,navijao sam za njih kao da je cibona igrala.
posebno mi je drago radi velikog čovjeka koji je pod stare dane uspio ono što nije u dresu barce,olya ili paoa,osvojio euroligu- ANDRIJA ŽIŽIĆ :clap: nije igrao puno u maccabiju,ali trofej je tu. onda drago mi je radi davida blatta koji je morao osvojiti kad tad.trener ispred svog vremena u europi na neki način,igraju po nba principima. i drago mi je za kraj radi svih drkandžija na real i rudya fernandeza koji je po običaju nestao sa parketa u zadnjem kvoteru.

svaka čast riceu,ali šta su odigrali d.smith i tyus ja nemam riječi. pogotovo ovaj prvi :clap: uvijek neki od turbo bekova maccabija poludi ala rice dns,ali spomenuti dvojac je uništio napad real madrida. koja energija,koja atletika,koji je ono kurac bio pa oduševljen sam.

@bogdane da,mislim radi onog poteza kad efesovi ameri nisu htjeli doći u bg radi preporuke state departmenta,pa je on došao i dao [highlight=#ffff40]pomirljive izjave[/highlight].
Није он дао помирљиве изјаве, него је изнапушавао своје играче и поделио им отказе... Рекао је да не треба мешати спорт и политику и да он као Американац јеврејског порекла не види нити један разлог да не игра у БГ где има добре пријатеље и где га сви увек лепо дочекају...
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Tako je Kure, dosao je covek u Beograd da igra sa nama iako su cetiri njegova igraca napunila gace i odbila da putuju, zbog cega ih je kasnije i kaznio (ne secam se da su bili otpusteni). Veliki trener i jos veci gospodin, kojem zelim sve najbolje u zivotu i karijeri.

Nazalost, ovo poslednje ne mogu da kazem za tim koji vodi. Makabi mi je jedna od najomrazenijih ekipa u Evroligi. Vec decenijama prave ekipu od gomile crnih amerikanaca i ponekog americkog Jevrejina i onda kad imaju dobrog trenera, kao sad, nesto i osvoje. Potpuno su mi vestacki kao klub.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Pa dobro, niko ih posebno ne voli al' ja lično više ne volim Real nego Makabi.
Pogotovo sad, kad za njih igra čovek iz mog potpisa.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Kure napisao:
Pink Panther napisao:bravo za maccabi,navijao sam za njih kao da je cibona igrala.

@bogdane da,mislim radi onog poteza kad efesovi ameri nisu htjeli doći u bg radi preporuke state departmenta,pa je on došao i dao [highlight=#ffff40]pomirljive izjave[/highlight].
Није он дао помирљиве изјаве, него је изнапушавао своје играче и поделио им отказе... Рекао је да не треба мешати спорт и политику и да он као Американац јеврејског порекла не види нити један разлог да не игра у БГ где има добре пријатеље и где га сви увек лепо дочекају...
to za mene upravo je pomirljiva izjava i gesta,al nebitno sada zapravo ako govorimo o finalu
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Kum Žoržo napisao:Ako cemo tako, za Makabi igra gnjida Pnini, a on je ogavniji od tei Rudija, samo je mnogo losiji igrac pa zavredjuje manje paznje.
Jebo te Pnini, košarkaš bivši FMP-a
Ej, nema te da dahćeš?
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Yopitsch-Kurz napisao:
Kum Žoržo napisao:Ako cemo tako, za Makabi igra gnjida Pnini, a on je ogavniji od tei Rudija, samo je mnogo losiji igrac pa zavredjuje manje paznje.
Jebo te Pnini, košarkaš bivši FMP-a
Ej, nema te da dahćeš?

Izgubio sam (seksualni) apetit posle najnovijih dogadjaja, ali nemoj nista da brines. Zvacu te kad se najmanje budes nadao. :mrgreen:
By grobar sa kosova
Kvalitet kosarke nula!Svake godine sve gore i gore!Svaka cast jedino Serdju Rodrigezu,jednom od najboljih plejeva na svetu!Ostalo boranija od igraca za moj ukus i pogled kosarke!
  • 1
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 149
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]