- Sre Maj 14, 2014 3:27 pm
Koliko se ja sećam, Daskalović je doveden u pionirskom uzrastu, kao tipičan FMP projekat, i prototip onoga što Buli voli: izrastao brže od vršnjaka, jak, dominantan, mislim da je čak igrao centra. Onda je stao sa rastom, drugi su počeli da ga prestižu, a njega su spuštali po pozicijama, na evropskom kadetskom prvenstvu pre dve godine je igrao neki kombo 2-3, sa akcentom na pripaljivanje trojki, i u toj varijatni to čak nije izgledalo loše, ali uz napomenu da mu agilnost nije nikad bila jača strana, tako da je u odbrani protiv brzih nižih igrača dosta škripalo. Na početku ove sezone su verovatno odlučili da u juniorskoj ekipi na ovim pozicijama više prostora daju drugim, po njima perspektivnijim igračima (Lazarević, Stojanović, Rakićević), tako da pretpostavljam da je to razlog što je napustio klub. Čuo sam i ja ovu priču da je rešio da pređe na rukomet, ne znam ima li u tome istine. U svakom slučaju, žalosno je da je došlo da situacije da se neko ko je bio bezmalo jedan od nosećih igrača u kadetskom uzrastu ovako pusti niz vodu.