Stare teme
Korisnikov avatar
By kontrabas
Markovic je vrlo kvalitetno odigrao u pobedi Valencije nad Realom. Ne pratim ga bas mnogo, ali je u poslednjih nekoliko meseca belezio dobar ucinak (pogotovo, sto se indeksa tice); raduje njegov odnos asistencija prema izgubljenim loptama. I sudeci po onome sto se da videti od sabranih utisaka utakmice, stekao sam predstavu da mnogo kreativnije i nepredvidljive proigrava saigrace negoli sto imam to u secanju. Tome verovatno kumuje i dobra kretnja saigraca ali tako nesto ocekujem da vidim i u reprezentaciji. Boljka ostaje sut, ali ako imamo kreativnog drugog pleja, koji igra odbranu, ne stojimo lose.

@peja
Svaka mu cast. Bilo bi lepo da negde nadjem utakmicu celu da vidim kako se krece. Kako izgleda zbog tog kolena. Nazalost upao je ponovo u ekipu na raspadu kao sto je bio slucaj u Belgiji.
Korisnikov avatar
By Peja
igrao je stefan odlicno, gledao sam.
imao dosta asistencija, nece on pogadjati suteve ali vidi se da je vodja, pravi plej, igra kao mator, dosta zrelo
za nemanju je vazno da odigra do kraja sezone u jakoj ligi, onda na leto da nastavi individualno da radi i sledece sezone da ode u klub tipa huventuda, unikahe, valensije...
Korisnikov avatar
By familija
Koliko je tesko igrati evropske utakmice sredom, cetvrtkom.. a onda doci i odigrati svoje prvenstvo, najbolje pokazuje CSKA..
Protiv Krasnije Krila, lagano poluvreme +18, kraj trece +15, a onda zamor materijala i raspad u c=etvrtoj cetvrtini..Serija od 17:0 za Krasnije Krila i egal zavrsnica!!!

EDIT:
Posle serije 20:4 i vodjstva KK od 66:65, CSKA pogodio izgleda trojku za pobedu..FT 66:68.
Korisnikov avatar
By Peja
cska je generalno neko vreme u padu forme...
Korisnikov avatar
By Peja
da znas da sam i ja razmisljao o tome, secam se prosle godine duda pred f4 dovodi radnicki sa crvenog krsta da odigra prijateljsku u pireju sa olijem, posle toga oli postane sampion evrope
Korisnikov avatar
By zola
Par crtica iz Palakanestra

- Dru je poceo da dominira u Sasariju, protiv Kindera 19 poena, 11 skokova, 3 banane, odlican procenat suta, cak je zabio i trojku. Doduse igralo se za kos vise, Sasari je dao 120 poena. Cini mi se da tamo igra peticu

- na istoj utakmici, za Bolonju Andjusa dao 14 poena uz 6 skokova za 34 minuta, a nase nesudjeno pojacanje Dzejkob Pulen 38 poena. Nekadasnji gigant Kinder najverovatnije ispada iz prve lige

- Stevan Jelovac dominira, najbolji je igrac Juve Caserte i iz kola u kolo igra sve bolje, prosecno daje 13 poena uz preko 7 skokova. Pre 2 godine gledao sam ga nekoliko puta uzivo u dresu Mege i svidja mi se kako decko igra. Dobar je u svim segmentima igre, pogotovo u skoku, a i trojke prangija. Igrao je u mladjim kategorijama Partizana, ali ne znam zasto nikada nije dobio priliku u prvom timu. Tad kad sam ga gledao i Djekna je igrao za Megu, Jelovac je neuporedivo bolji igrac od njega

- 167cm visoki Markis Grin uhvatio 9 lopti :D

- borba za titulu odavno nije bila zanimljivija, Montepaski vise nije dominantan kao ranije, imaju 11 poraza i najverovatnije ce zavrsiti regularni deo kao cetvrti. Bice velika borba izmedju Cimberio Varezea, Banko di Sardenja Sasarija, Montepaski Sijene, Armani Milana, Virtus Rome i Kantua
Korisnikov avatar
By Zex88
familija napisao:Ma ja sam to onako iz glave, ko zna ko je i igrao u drugom poluvremenu, tj ko se odmarao...
http://www.pbleague.ru/en/games/statist ... -400$t&0=1

Boga mi, igrao najjaci tim.. :think:

Sad citam,to je bio finalni mec,Cska je sampion Rusije.Kako? Ne znam.
Korisnikov avatar
By familija
Zex88 napisao:
familija napisao:Ma ja sam to onako iz glave, ko zna ko je i igrao u drugom poluvremenu, tj ko se odmarao...
http://www.pbleague.ru/en/games/statist ... -400$t&0=1

Boga mi, igrao najjaci tim.. :think:

Sad citam,to je bio finalni mec,Cska je sampion Rusije.Kako? Ne znam.
Gde to nadje, kad im se regularni deo jos nije ni zavrsio?

http://www.euroleague.net/euroleaguenew ... il-21-2013

Evo rasporeda, ima jos utakmica, a mozda nema plej-ofa, pa je CSKA vec prvak... :D
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 217
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]