Par crtica iz Palakanestra
- Dru je poceo da dominira u Sasariju, protiv Kindera 19 poena, 11 skokova, 3 banane, odlican procenat suta, cak je zabio i trojku. Doduse igralo se za kos vise, Sasari je dao 120 poena. Cini mi se da tamo igra peticu
- na istoj utakmici, za Bolonju Andjusa dao 14 poena uz 6 skokova za 34 minuta, a nase nesudjeno pojacanje Dzejkob Pulen 38 poena. Nekadasnji gigant Kinder najverovatnije ispada iz prve lige
- Stevan Jelovac dominira, najbolji je igrac Juve Caserte i iz kola u kolo igra sve bolje, prosecno daje 13 poena uz preko 7 skokova. Pre 2 godine gledao sam ga nekoliko puta uzivo u dresu Mege i svidja mi se kako decko igra. Dobar je u svim segmentima igre, pogotovo u skoku, a i trojke prangija. Igrao je u mladjim kategorijama Partizana, ali ne znam zasto nikada nije dobio priliku u prvom timu. Tad kad sam ga gledao i Djekna je igrao za Megu, Jelovac je neuporedivo bolji igrac od njega
- 167cm visoki Markis Grin uhvatio 9 lopti
- borba za titulu odavno nije bila zanimljivija, Montepaski vise nije dominantan kao ranije, imaju 11 poraza i najverovatnije ce zavrsiti regularni deo kao cetvrti. Bice velika borba izmedju Cimberio Varezea, Banko di Sardenja Sasarija, Montepaski Sijene, Armani Milana, Virtus Rome i Kantua