Zex88 napisao:COVICU ODLAZI!!!
Ово ћу да урамим.
Zex88 napisao:COVICU ODLAZI!!!

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
Kure napisao::* bratZex88 napisao:COVICU ODLAZI!!!![]()
Ово ћу да урамим.
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Shomy_lee_jones napisao:ahahaaha da udalji EU od EUНе брате, читај (тумачи) као што је написано...
Yopitsch-Kurz napisao:..."да ЕУ приближи ЕУ"MILOS OBILIC napisao:BogdanB napisao:Боксер Владимир Кличко ставио је на аукцију своју златну олимпијску медаљу не би ли прикупио новац за незбринуту децу у Украјини. Медаља је продата за милион долара, а човек који је купио медаљу, одмах ју је вратио Владимиру, јер је желео да медаља остане унутар породице Кличко.Lepo je to sto je prikupio pare za decu. No covek je spijun EU sa zadatkom [highlight=#ffff40]da EU[/highlight] odalji od Rusije i [highlight=#ffff40]prizlizi EU[/highlight]. Zato sam ga ne volim.

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
Yopitsch-Kurz napisao:MILOS OBILIC napisao:BogdanB napisao:Боксер Владимир Кличко ставио је на аукцију своју златну олимпијску медаљу не би ли прикупио новац за незбринуту децу у Украјини. Медаља је продата за милион долара, а човек који је купио медаљу, одмах ју је вратио Владимиру, јер је желео да медаља остане унутар породице Кличко.Lepo je to sto je prikupio pare za decu. No covek je spijun EU sa zadatkom da EU odalji od Rusije i prizlizi EU. Zato sam ga ne volim.
Kad uzmem GINKO setim se gde sam ostavio VIAGRU.
MILOS OBILIC napisao:BogdanB napisao:Naravno da je morao,golmanima je posao da moraju sve da odbraneOdskocila mu je lopta dva puta, a jos je klizava podloga.ali ovo je mislim mogao da odbrani
BogdanB napisao:Da napomenemo neupućenima da se radi o vaterpolu.MILOS OBILIC napisao:BogdanB napisao:Naravno da je morao,golmanima je posao da moraju sve da odbraneOdskocila mu je lopta dva puta, a jos je klizava podloga.ali ovo je mislim mogao da odbrani
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.