Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Kure
Zex88 napisao:COVICU ODLAZI!!!
:lol:
Ово ћу да урамим.
Korisnikov avatar
By Zex88
Kure napisao:
Zex88 napisao:COVICU ODLAZI!!!
:lol:
Ово ћу да урамим.
:* brat
Korisnikov avatar
By Kure
Shomy_lee_jones napisao:ahahaaha da udalji EU od EU :clap:
Не брате, читај (тумачи) као што је написано...
Yopitsch-Kurz napisao:
MILOS OBILIC napisao:
BogdanB napisao:Боксер Владимир Кличко ставио је на аукцију своју златну олимпијску медаљу не би ли прикупио новац за незбринуту децу у Украјини. Медаља је продата за милион долара, а човек који је купио медаљу, одмах ју је вратио Владимиру, јер је желео да медаља остане унутар породице Кличко.
Lepo je to sto je prikupio pare za decu. No covek je spijun EU sa zadatkom [highlight=#ffff40]da EU[/highlight] odalji od Rusije i [highlight=#ffff40]prizlizi EU[/highlight]. Zato sam ga ne volim.
..."да ЕУ приближи ЕУ" :lol: ... Чаролија је у перу мајстора.
Korisnikov avatar
By MIX57
Yopitsch-Kurz napisao:
MILOS OBILIC napisao:
BogdanB napisao:Боксер Владимир Кличко ставио је на аукцију своју златну олимпијску медаљу не би ли прикупио новац за незбринуту децу у Украјини. Медаља је продата за милион долара, а човек који је купио медаљу, одмах ју је вратио Владимиру, јер је желео да медаља остане унутар породице Кличко.
Lepo je to sto je prikupio pare za decu. No covek je spijun EU sa zadatkom da EU odalji od Rusije i prizlizi EU. Zato sam ga ne volim.

:lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.cikprocitaj.com/pictures/Kad ... 61790.jpeg
Korisnikov avatar
By BogdanB
MILOS OBILIC napisao:
BogdanB napisao:Naravno da je morao,golmanima je posao da moraju sve da odbrane :D ali ovo je mislim mogao da odbrani
Odskocila mu je lopta dva puta, a jos je klizava podloga.
Korisnikov avatar
By Antoine
BogdanB napisao:
MILOS OBILIC napisao:
BogdanB napisao:Naravno da je morao,golmanima je posao da moraju sve da odbrane :D ali ovo je mislim mogao da odbrani
Odskocila mu je lopta dva puta, a jos je klizava podloga.
Da napomenemo neupućenima da se radi o vaterpolu.

Mislim da teba MO izbaciti iz konkurencije, jednostavno nije fer prema ostalima.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 14

https://x.com/wojespn/status/2062868497529487644/m[…]