Teme vezane uz regionalnu ligu
MileBL napisao:Igokea se pojacala
Lens Vilijams je novi centar.

Nije mi bas jasno da je njima potreban centar pored Bunica i Nikolica, iz Euro kupa su ispali a za ABA ligu su imali sasvim korektan centarski par.

Jedina opcija po meni je da odpuste Nikolica koji je manje pokazao od Bunica u zadnje vreme.
:o :o :o :o :o :o :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Nikolic je od Bunica bolji u svakom segmentu igre, suditi na osnovu jedne utakmice je u najmanju ruku neozbiljno...
Odlicna tekma u Aleksandrovcu.Jorovic na poluvremenu 5od5 za tri.
Novi centar Igokee Vilijams po ovoj tekmi ogromno pojacanje,ogromno u svakom smisliu :D Strvina,mozda i veca od Edvardsa,solidno zida,dobar povratni pas,pa moze se reci i da ima sasvim dovoljno mozga,slab u odbrani pika.24 index i kako stvari stoje Nikolic i Bunic ce malo vise grejati klupu od sad.
Vodila Cedevita dugo vremena i na 24sek pred kraj Stemberger iz ugla pogadja trojku za izjednacenje a Cedevita je omasila sut za pobedu.U produzetku Igoea je sve pogodila i lako dosla do pobede.
Korto Malteze napisao:Nema iluziju da mogu, a ni ambiciju da nesto menjam na forumu...ali me iz ciste radoznalosti interesuje pa cemu su MZT i Buducnost 'bratski klubovi' ? :)
Ja sam ih tako nazvao da bih privukao forumase iz Crne Gore i Makedonije da ovde pisu i ostavljaju komentare.Imali smo Kerola koji je navijac MZT-a.
MILOS OBILIC napisao:
Korto Malteze napisao:Nema iluziju da mogu, a ni ambiciju da nesto menjam na forumu...ali me iz ciste radoznalosti interesuje pa cemu su MZT i Buducnost 'bratski klubovi' ? :)
Ja sam ih tako nazvao da bih privukao forumase iz Crne Gore i Makedonije da ovde pisu i ostavljaju komentare.Imali smo Kerola koji je navijac MZT-a.
Nazalost nema ih-nisu privuceni... A sto se tice Kerola malo mi je bezveze da zbog ma kojeg pojedinca citav klub bude okarakterisan kao 'bratski' ...cini mi se da je bio i jedan navijac Cibone na forumu!? :D

Ono nije da mi smeta-MZT mi je cak jedan od simpaticnijih klubova vec par sezona...samo mi izgleda malo preterano...pogotovo kada se setim kako je prosle sezone Partizan docekan u Podgorici ili Buducnost u Zelezniku-nije bilo nimalo prijateljski a kamoli bratski... :D Ali ok u principu mi nije bitno-samo me je zanimalo.
Tako ti je to kad Obilic otvara temu :D.

Sta znam, meni to bratski nije mnogo smetalo, mozda zato sto su jedini klubovi koji uvek imaju nase igrace u ekipi. MZT Sinovec, Otasevic, Lucic i sad Marinkovic, a Buducnost je iz Crne Gore, ipak nekako najduze smo sa njima bili u zemlji, a i igra Vitkovac :D.
Karaburac napisao:Tako ti je to kad Obilic otvara temu :D.

Sta znam, meni to bratski nije mnogo smetalo, mozda zato sto su jedini klubovi koji uvek imaju nase igrace u ekipi. MZT Sinovec, Otasevic, Lucic i sad Marinkovic, a Buducnost je iz Crne Gore, ipak nekako najduze smo sa njima bili u zemlji, a i igra Vitkovac :D.
Pa kad je covek dobrica u totalu! :D Mozda je moj drug Obilic neohipik!? :D Zezam se,mi Srbi u globalu i jesmo dobri i gostoljubljivi...i zaboravljamo i oprastamo...sto je lepo ali cesto nije pametno.

Ni meni ne smeta...ja sam po prirodi utopista i ako imam 40+ godina jos uvek se nadam da ova planeta moze biti puno lepsa i mirnija i da ce i u nasoj zemlji a i generalno u svetu politicari nekada postati sluzbenici naroda. Znam ja dobro da ce pre neka apokalipsa da udari nego to da se desi :lol: ali eto po prirodi sam takav...jbg kad izgubis nadu izgubio si sve-to mi navijaci K.K. C.Z. barem dobro znamo! :D Nego me malo nervira to sto smo kao narod negde zagubili ponos... Ja svakog pojedinca na planeti gledam u startu kao dobrog dok ne pokaze suprotno...a recimo Hrvati a sada nazalost i populacija u Crnoj Gori nas vecinski ne voli...i to bas bas ne voli. Za Hrvate znamo odavno,ali sa Crnogorcima nije do skoro bilo tako. I kao sto rekoh nervira me taj nedostatak ponosa, to da su se svi odcepili od nas, da smo furali "Hej Sloveni" do pre par godina...da je opet moderno ici u Hrvatsku na more i tako te stvari. Nije da bas nesto pizdim,jer nisam bas neki veeeliki nacionalista,ali me pomalo nervira. Necu naravno vise da smaram i da pravim sada ovde miting,ali mi je stvarno neobicno da se NIJEDAN navijac/simpatizer Buducnosti nije pojavio na ovom forumu i bas bih voleo da mi momci sa foruma koji su iz C.G. kazu kakva je struktura navijaca tamo-da li je ono striktno da Srbi navijaju za Srpske klubove a latini i Albanci za ostale,ili nije tako? A neobicno je i da Kerol onako brbljiv (kazem to u pozitivnom smislu) nije uspeo dovuci barem jos jednog navijaca MZT-a? I zato mi je bio cudan smisao ove teme. Ali mi u principu ne smeta. Ono-opusteno i bez mrznje u srcima..

. Malo sam se raskucao a nije bas tema ali eto doslo mi je...ako je 'fail' brisite. :)
Gaja napisao:Odlicna tekma u Aleksandrovcu.Jorovic na poluvremenu 5od5 za tri.
Novi centar Igokee Vilijams po ovoj tekmi ogromno pojacanje,ogromno u svakom smisliu :D Strvina,mozda i veca od Edvardsa,solidno zida,dobar povratni pas,pa moze se reci i da ima sasvim dovoljno mozga,slab u odbrani pika.24 index i kako stvari stoje Nikolic i Bunic ce malo vise grejati klupu od sad.
Vodila Cedevita dugo vremena i na 24sek pred kraj Stemberger iz ugla pogadja trojku za izjednacenje a Cedevita je omasila sut za pobedu.U produzetku Igoea je sve pogodila i lako dosla do pobede.
ne bih se složio. vilijams je klasični basketaš, kad primi loptu ispod koša zna odlično da se snađe, pogotovo ako ga krene, ali defanzivno on ne postoji, mislim da nije imao ni jedan skok tokom utakmice. i to će biti veliki problem za igokeou u buduće. oni su, valjda, upravo zbog problema u skoku tražili još jednog centra, a doveli igrača koji to nije u stanju da radi. :roll: i sad će samo da prepolove minutažu buniću i još više smanje njihvovom najtalentovanijem igraču nikoliću.
ja mislim da je njima mnogo veći problem bekap na dvojci jer je bakić jako loš.
SinisaBL napisao:
Gaja napisao:Odlicna tekma u Aleksandrovcu.Jorovic na poluvremenu 5od5 za tri.
ne bih se složio. vilijams je klasični basketaš, kad primi loptu ispod koša zna odlično da se snađe, pogotovo ako ga krene, ali defanzivno on ne postoji, mislim da nije imao ni jedan skok tokom utakmice. i to će biti veliki problem za igokeou u buduće. oni su, valjda, upravo zbog problema u skoku tražili još jednog centra, a doveli igrača koji to nije u stanju da radi. :roll: i sad će samo da prepolove minutažu buniću i još više smanje njihvovom najtalentovanijem igraču nikoliću.
ja mislim da je njima mnogo veći problem bekap na dvojci jer je bakić jako loš.
Po statistici ih je imao 7, ali generalno, upravu si da je loš u skoku. Gipson se pokazuje kao dobro rešenje, ipak je Igokea klub za iskusne strance, nemaju oni strpljenja da istrpe rukije.
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]