Karaburac napisao:Tako ti je to kad Obilic otvara temu
.
Sta znam, meni to bratski nije mnogo smetalo, mozda zato sto su jedini klubovi koji uvek imaju nase igrace u ekipi. MZT Sinovec, Otasevic, Lucic i sad Marinkovic, a Buducnost je iz Crne Gore, ipak nekako najduze smo sa njima bili u zemlji, a i igra Vitkovac
.
Pa kad je covek dobrica u totalu!

Mozda je moj drug Obilic neohipik!?

Zezam se,mi Srbi u globalu i jesmo dobri i gostoljubljivi...i zaboravljamo i oprastamo...sto je lepo ali cesto nije pametno.
Ni meni ne smeta...ja sam po prirodi utopista i ako imam 40+ godina jos uvek se nadam da ova planeta moze biti puno lepsa i mirnija i da ce i u nasoj zemlji a i generalno u svetu politicari nekada postati sluzbenici naroda. Znam ja dobro da ce pre neka apokalipsa da udari nego to da se desi

ali eto po prirodi sam takav...jbg kad izgubis nadu izgubio si sve-to mi navijaci K.K. C.Z. barem dobro znamo!

Nego me malo nervira to sto smo kao narod negde zagubili ponos... Ja svakog pojedinca na planeti gledam u startu kao dobrog dok ne pokaze suprotno...a recimo Hrvati a sada nazalost i populacija u Crnoj Gori nas vecinski ne voli...i to bas bas ne voli. Za Hrvate znamo odavno,ali sa Crnogorcima nije do skoro bilo tako. I kao sto rekoh nervira me taj nedostatak ponosa, to da su se svi odcepili od nas, da smo furali "Hej Sloveni" do pre par godina...da je opet moderno ici u Hrvatsku na more i tako te stvari. Nije da bas nesto pizdim,jer nisam bas neki veeeliki nacionalista,ali me pomalo nervira. Necu naravno vise da smaram i da pravim sada ovde miting,ali mi je stvarno neobicno da se NIJEDAN navijac/simpatizer Buducnosti nije pojavio na ovom forumu i bas bih voleo da mi momci sa foruma koji su iz C.G. kazu kakva je struktura navijaca tamo-da li je ono striktno da Srbi navijaju za Srpske klubove a latini i Albanci za ostale,ili nije tako? A neobicno je i da Kerol onako brbljiv (kazem to u pozitivnom smislu) nije uspeo dovuci barem jos jednog navijaca MZT-a? I zato mi je bio cudan smisao ove teme. Ali mi u principu ne smeta. Ono-opusteno i bez mrznje u srcima..
. Malo sam se raskucao a nije bas tema ali eto doslo mi je...ako je 'fail' brisite.

Tesko onima koji u autoritet gledaju kao u istinu,umesto u istinu kao u jedini autoritet!