Stare teme
By Jaycee Carroll
Ja cu na ljeto ako imam vremena pokusati da ispalim preko 20 000 suteva,verovatno van 6,75 ili je i sa poludistance sutirao?
Korisnikov avatar
By kontrabas
Nije valjda sad i Luce povredjen. Odigrao je onako za respekt, a sada ga vec dva kola nema u timu Valensije. Jer zna neko zasto?
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Bejah juce na hodocascu u Fuenlabradi, da vidim gde je nas klub krenuo u pohod na Evroligu 1992. Takodje sam hteo da pozdravim bivseg kapitena, ali je on nazalost jos uvek povredjen i nije ni dolazio iz Valensije. Sa druge strane, imao sam priliku da gledam Paunica trojkasa :mrgreen: koji igra u zaista ocajnoj ekipi Fuenlabrade. Sve u svemu, bilo zanimljivo, upoznao neke Srbe ispred hale, bilo dobro zezanje, iako je utakmica bila katastrofa. U Valensiji Sato i Dolmen su pola ekipe, sada kada su Dubljevic i Lucic povredjeni. Inace, Sato ima ruke do zemlje, ono nikad u zivotu nisam video :shock:
By Jaycee Carroll
Pocinje Bilbao Unikaha na AS1,hajde da uzivamo.Ja mnogo gotivim Bilbaa,dok na drugu stranu igra "novi Jaycee Carroll" Rajan Tulson.

@Kume

Od kad je Sato u Valensiju?
Korisnikov avatar
By zola
Zna li neko kad isticu licence Unikahi i Laboralu? Valensija je ove godine bolja od obe ekipe, steta sto ne mogu u Evroligu. I Bilbao je poslednjih godina bio bolji od Unikahe, ove godine su malo losiji, otisao im je Hamilton i prilicno su matori. Mislim da bi Spancima bilo bolje da imaju 3 kluba sa A licencom, a da cetvrti ide na osnovu plasmana u endesa ligi
Korisnikov avatar
By zola
Kum Žoržo napisao:Bejah juce na hodocascu u Fuenlabradi, da vidim gde je nas klub krenuo u pohod na Evroligu 1992. Takodje sam hteo da pozdravim bivseg kapitena, ali je on nazalost jos uvek povredjen i nije ni dolazio iz Valensije. Sa druge strane, imao sam priliku da gledam Paunica trojkasa :mrgreen: koji igra u zaista ocajnoj ekipi Fuenlabrade. Sve u svemu, bilo zanimljivo, upoznao neke Srbe ispred hale, bilo dobro zezanje, iako je utakmica bila katastrofa. U Valensiji Sato i Dolmen su pola ekipe, sada kada su Dubljevic i Lucic povredjeni. Inace, Sato ima ruke do zemlje, ono nikad u zivotu nisam video :shock:
Kume, moze li Paunic u Partizan dogodine umesto Gagija?
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
zola napisao:
Kum Žoržo napisao:Bejah juce na hodocascu u Fuenlabradi, da vidim gde je nas klub krenuo u pohod na Evroligu 1992. Takodje sam hteo da pozdravim bivseg kapitena, ali je on nazalost jos uvek povredjen i nije ni dolazio iz Valensije. Sa druge strane, imao sam priliku da gledam Paunica trojkasa :mrgreen: koji igra u zaista ocajnoj ekipi Fuenlabrade. Sve u svemu, bilo zanimljivo, upoznao neke Srbe ispred hale, bilo dobro zezanje, iako je utakmica bila katastrofa. U Valensiji Sato i Dolmen su pola ekipe, sada kada su Dubljevic i Lucic povredjeni. Inace, Sato ima ruke do zemlje, ono nikad u zivotu nisam video :shock:
Kume, moze li Paunic u Partizan dogodine umesto Gagija?
Ako mene pitas, Gagi je za njega igracina. Nije los Paunic i mozda bi kod Duleta dosli njegovi kvaliteti do izrazaja, ali meni se on cini kao neko ko ne se ne bi video u Evroligi. Takav mi je utisak sa njim bio oduvek. Medjutim, ova ekipa Fuenlabrade je tuga, a posebno mi je upao u oci igrac pod imenom Panko, preko kojeg su dali bezbroj poena. Rupa velicine Kolubarskog kopa. Pored njega tu je i Metuzalem Kabezas, koji me je vise puta podsetio na Torija Tomasa i Filipa Covica, sa svojim beskrajnim tapkanjem lopte i nepotentnoscu u napadu. U takvoj ekipi Paunic dominira i dok nije krenuo da igra za svoju statistiku, odnosno dok utakmica nije bila defintivno odlucena, bio je neprimetan. E onda je krneuo da sipa, mislim da je dao bar 4 trojke. U odbrani je par puta zaspao, nije to onaj Paun koga pamtim iz reprezentacije. Sve u svemu, mislim da bi on mogao u Partizanu korektno da igra, ali ne bi mogao da nadoknadi odlazak Gagija. Sa druge strane, ako se dovede neka ozbiljna trojka, kao zamena Bogdanu bi bio odlican. I naravno, pitanje je koliko je ova tekma merodavna, s obzirom da je ekipa rastimovana totalno i ne koristi potencijal ni jednog igraca, pa ni Paunica.

EDIT: Zaboravih da posaljem pusu Salvatoreu Miskovicu :*
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]