Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Gaja
Zex88 napisao:Nemam ja takvih obracuna,osim kad te neko na pes-u skrlja sa djale kad krenes sam na golmana.E tad je bilo vagino,dojko,bacanja dzojstika..Jedno od osnovnih pravila-NEMA KRLJANJA SA LEDJA!!

Inace igrali smo jednom pes u DC,pored nas mladjani Nedovic i Sepa.. :D
Hm, nisam cuo za to pravilo :shifty:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
sto se pesa tice... ne da nema krljanja sa ledja kada izadjes 1na1 sa golmanom nego je to isuvise pederski i ne radi se.

kao i sto se ne sutira penal po sredini gola
By kosta76
Zex88 napisao:Nemam ja takvih obracuna,osim kad te neko na pes-u skrlja sa djale kad krenes sam na golmana.E tad je bilo vagino,dojko,bacanja dzojstika..Jedno od osnovnih pravila-NEMA KRLJANJA SA LEDJA!!

hahhahahahhhhhhhhhhhhahahahahhaah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :clap: :clap: :clap:
By milanezija
Salvatore Guliano napisao:sto se pesa tice... ne da nema krljanja sa ledja kada izadjes 1na1 sa golmanom nego je to isuvise pederski i ne radi se.

kao i sto se ne sutira penal po sredini gola
Ja radim i jedno i drugo...
Korisnikov avatar
By Zex88
Gaja napisao:

Hm, nisam cuo za to pravilo :shifty:
Nisi pravi plejer. ;)
http://forum.cropes.org/index.php?topic=10005.0
Korisnikov avatar
By Joomla10
Antoine napisao:Za FM fanatike
Adu, Tsigalko i naravno neizbezni i nenadmasni Makoko!

Cim budem imao vise vremena, ponovo peglam FM. Nije fazon da igras 15-20 min, sat-dva... Ako ne igras 8 sati, hoce oci da te bole, a i dusa :D .
Mada ja sam 03/04 menadzer znao da igram i po 11-12 sati i nema sanse da dosadi.
Korisnikov avatar
By Vuk
Sjajan tekst. Hteo sam ovih dana da napisem preporuku, ali tek sad uhvatih vremena. Obzirom da mi se cini da su Antoine i Salvatore najveci ljubitelji (preciznije ljubimci sto bi rekao Sojic), imam preporuku za vas. Kada budete imali vremena i zelje, probajte i testirajte tim pod imenom Midtjylland. U zivotu mi na pamet ne bi palo da igram Dansku ligu, ali zaljubljenost u vodjenje bednih timova me je dovela do ove simpaticne ekipa. Season prediction - 4 na tabeli. Tim pun talentovanih Nigerijaca, jer imaju saradnju sa jednim Nigerijskim timom. Perjanice tima: Sylvester Igboun, Rilwan Hassan i Danci Mads Albaek (koji sada igra za francuski Rems) i stoper Eric Svyatchenko. Budzet mali, tj nema ga, najveci izazov jeste zadrzati ove glavne igrace koje traze mnogi evropski klubovi i kao sakali salju svoje ponude. Dobra omladinska skola i interesantna prica, obzirom da sumnjam da ste ikada igrali sa nekim danskim timom :) Moji najveci uspesi u ove dve sezone koje sam odigrao: 1/8 finala Lige Evrope i 1/4 finale Lige sampiona. Danske titiule se podrazumevaju :D
p.s. Nevezano za ovo, najveci talenat sa nasih prostora na ovom menadzeru - Alen Halilovic. Jedina mana sto Mamic trazi velike pare za njega.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 57

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]