Teme o ostalim sportovima
By grobar sa kosova
Kole koga zanima tenis,kakav je to sport!?I Novak je jedan od najsrecnijih ljudi na planeti!Bez skoro i malo talenta,radom i sticajem srecnih okolnosti stigao je da bude odmah iza Federera i Nadala sto je veliki uspeh ali ruku na srce svi teniseri su ispod Federera i Nadala!Djokovici su pokazali da ih samo pare zanimaju,sto se mene tice mogao je slobodno da uzme pasos Britanije ili neke druge drzave i da igra za koga god hoce!Treba da plati porez svojoj drzavi!Kada ja mogu da platim i da ne dugujem nikom nista moze i Djokovic!I idoli deci treba da budu ljudi kao sto su bili Djordjevic,Danilovic,Milanovic,Vujasinovic,Nedeljko Jovanovic,Ivan Miljkovic,braca Grbic koji su doneli ovoj zemlji pregrst medalja i radosti a ne neki teniser!A tenis mogu samo da treniraju deca bogatih kao i sto su trenirala u toj akademiji Djokovica!
By kosta76
grobar sa kosova napisao:Kole koga zanima tenis,kakav je to sport!?I Novak je jedan od najsrecnijih ljudi na planeti!Bez skoro i malo talenta,radom i sticajem srecnih okolnosti stigao je da bude odmah iza Federera i Nadala sto je veliki uspeh ali ruku na srce svi teniseri su ispod Federera i Nadala!Djokovici su pokazali da ih samo pare zanimaju,sto se mene tice mogao je slobodno da uzme pasos Britanije ili neke druge drzave i da igra za koga god hoce!Treba da plati porez svojoj drzavi!Kada ja mogu da platim i da ne dugujem nikom nista moze i Djokovic!I idoli deci treba da budu ljudi kao sto su bili Djordjevic,Danilovic,Milanovic,Vujasinovic,Nedeljko Jovanovic,Ivan Miljkovic,braca Grbic koji su doneli ovoj zemlji pregrst medalja i radosti a ne neki teniser!A tenis mogu samo da treniraju deca bogatih kao i sto su trenirala u toj akademiji Djokovica!
:lol: :lol: :lol:
Brate, jel si srecan sto za svog zivota nisi doziveo, a nisu ni tvoji ili moji roditelji da dobijes jedan telefonski racun sa spiskom svih poziva i njihovim trajanjem. Da li si srecan sto lupaju cene gasa i struje i dizu cene kako im se digne? Kradu gradjane, izmisljaju takse(uskoro ce i na vazduh) a proizvode samo gubitke i nesposobnim poslovanjem obaraju vrednost firmi koje su izgradjene od novca gradjana jos pre 50 godina. Onda ih prodaju u bescenje i niko ne odgovara.
Video sam kako funkcionisu ozbiljne drzave i imam osecaj kako mi rastu rogovi kada god upadnem u situaciju da imam posla sa bilo kojom drzavnom firmom ili institucijom. Ljudi u njima jako malo rade a imaju more privilegija dok nas potkradaju.
Ja priznajem da nisam Robin Hud, nemam postovanja prema takvim institucijama.
To, sto tebi tenis nije sport i volis druge sportove( i ja volim navedene sportove ali i tenis) je druga stvar. Djokovic je internacionalna zvezda poznatiji od svih sportista koje si naveo zajedno.
By grobar sa kosova
Kole sve znam i slazem se za ono sto si naveo za stanje u drzavi,institucije i stanje u firmama...a sada jeste Djokovic poznat ali kakav je tenis sport,koga zabole za tenis...?Bavi se sportom koji je dobro placen i koji gledaju poznati,zato i znaju svi u svetu za njega!Za mene su Djordjevic,Danilovic i ostali legende naseg sporta koji su nam doneli toliko radosti a Djokovic prosecan teniser koji je sticajem srecnih okolnosti postigao ovo do sada!Toliko je mizeran Djokovic tj niko i nista za mene kada se setim Djordjevica 92,pa Djordjevica i Danilovica 95...svih radosti koje su nam doneli braca Grbic,veliki,najveci Vlada Vujasinovic...kada uporedim sve to Djokovic je niko i nista naspram njih!Da osvoji sve turnire do kraja zivota,sve Dejvis kupove za reprezentaciju nece proizveti kod mene ni 1% tu kolicinu srece i radosti od onoga sto su uradili vec pomenuti velikani naseg sporta!
By kosta76
grobar sa kosova napisao:Kole sve znam i slazem se za ono sto si naveo za stanje u drzavi,institucije i stanje u firmama...a sada jeste Djokovic poznat ali kakav je tenis sport,koga zabole za tenis...?Bavi se sportom koji je dobro placen i koji gledaju poznati,zato i znaju svi u svetu za njega!Za mene su Djordjevic,Danilovic i ostali legende naseg sporta koji su nam doneli toliko radosti a Djokovic prosecan teniser koji je sticajem srecnih okolnosti postigao ovo do sada!Toliko je mizeran Djokovic tj niko i nista za mene kada se setim Djordjevica 92,pa Djordjevica i Danilovica 95...svih radosti koje su nam doneli braca Grbic,veliki,najveci Vlada Vujasinovic...kada uporedim sve to Djokovic je niko i nista naspram njih!Da osvoji sve turnire do kraja zivota,sve Dejvis kupove za reprezentaciju nece proizveti kod mene ni 1% tu kolicinu srece i radosti od onoga sto su uradili vec pomenuti velikani naseg sporta!
Ja znam da ne mogu da te ubedim u suprotno jer polazis od tvog licnog afiniteta. Neka si ti meni ziv i zdrav, a za ostalo cemo lako. Zamolio bih te samo da ukoliko vec ne volis temu(sport kojim se tema bavi), ostavis ljude koji zele da pisu o tenisu da na miru pisu o tome. Ne volis taj sport i nemoj da koristis temu za prepirke jer onda ljudi ne mogu da pisu o onome sto ih zanima. Jel ok?
By grobar sa kosova
Kole ok je...
Korisnikov avatar
By Zex88
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Drex
kakva šteta zbog Viktora, sranje kada mlad sportista ovako upadne u zamku slepog tumačenja pravila i birokrastke mašine.
Korisnikov avatar
By Zex88
E to je razlika izmedju Noleta i ostalih..

Ako zabrane Viktoru da ne moze da dodje na finale,posaditi ga pored Obradovica,u inat fegetima..
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 186
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]