Teme o ostalim sportovima
By grobar sa kosova
O cemu pricamo?Djokovici nisu platili kiriju,troskove za ugradnju vodomera,racune za vodu...!ej ljudi teski na desetine miliona evra ne placaju kiriju i komunalije!Sram da ih bude po milion puta!
Korisnikov avatar
By Nookie
Ne pokusavam ja da ih amnestiram od toga Grobi,nikako nije u redu to sto su uradili,i treba da budu izbaceni zbog toga...al isto tako ne treba im prisivati nesto zasta objektivno ne snove krivicu
By grobar sa kosova
Nookie napisao:Ne pokusavam ja da ih amnestiram od toga Grobi,nikako nije u redu to sto su uradili,i treba da budu izbaceni zbog toga...al isto tako ne treba im prisivati nesto zasta objektivno ne snove krivicu
slazem se sa tobom sto se tice Atp turnira u potpunosti...veliki troskovi i cist gubitak jer bi oni snosili sve troskove koji su veliki bez ikakve zarade ali da ne placaju kiriju i komunalije stvarno bruka
Korisnikov avatar
By Joomla10
Nookie napisao:Ne pokusavam ja da ih amnestiram od toga Grobi,nikako nije u redu to sto su uradili,i treba da budu izbaceni zbog toga...al isto tako ne treba im prisivati nesto zasta objektivno ne snove krivicu
Ko im prisiva bilo sta? Sve je jasno, drzava i propada zbog takvih. Misle da su nedodirljivi. Nije mi sada nikako jasno sto pokusavas da branis neodbranjivo.
Ovde nikome nije kriv Djokovic sto se ne igra turnir, vec neplaceni racuni i to ozbiljna cifra.
Ajde ti duguj 10-15 hiljada za struju, pa da vidis kako ce da te cimaju da to izmiris...
Korisnikov avatar
By Nookie
Joomla10 napisao:
Ko im prisiva bilo sta? Sve je jasno, drzava i propada zbog takvih. Misle da su nedodirljivi. Nije mi sada nikako jasno sto pokusavas da branis neodbranjivo.
Ovde nikome nije kriv Djokovic sto se ne igra turnir, vec neplaceni racuni i to ozbiljna cifra.
Ajde ti duguj 10-15 hiljada za struju, pa da vidis kako ce da te cimaju da to izmiris...
Onaj ko je pisao saopstenje im prisiva neorganizaciju turnira i cak to navodi kao DOVOLJAN razlog za raskid ugovora....sto je notorna glupost. Ne moze porodica drugog tenisera na svetu da organizuje turnir i dovodi najbolje tenisere o svom trosku. Da bude jedan od sponzora,to je ok,al da cela organizacija i novcani troskovi padnu na njih. To nije u redu...
Oni su dugovali pare,zbog toga su izbaceni. Ne vidim nijedan problem u tome,niti iko moze da stane u odbranu takvog postupka...
Korisnikov avatar
By Zex88
By grobar sa kosova
Koja bahatost porodice Djokovic sa mestom prebivalista u Monte Karlu!Sramota!Pocev od Novaka,njegovog oca i ostalih iz te porodice!E da ne placaju kiriju i vodu...vise verujem opstini Stari grad nego Djokovicima koje zanima samo svoj interes i nista drugo!Da nije tako placali bi porez ovde!
Korisnikov avatar
By Joomla10
Ne verujem nikome... To je jedino sigurno. Sta se sve desava u ovoj nazovi drzavi kao da mozemo nesto bolje da ocekujemo.
By grobar sa kosova
Naravno da ne verujem ni ja ali kada biram siguran sam da Djokovici lazu!Prvi na toj listi lazova i prevaranata su mi Vucic,svi iz Sns-a,Dacic,Djokovici i ostali slicni njima!
By kosta76
Pa ok ali da nije Djokovica, ovaj narod ne bi ni pratio tenis. Jbg. mi osudjujemo druge sto negde nesto utaje a da je bilo ko od nas u poziciji da nesto ne plati drzavi, isto se ne bi gurao u redu da plati. Sramota je na koje sve nacine drzava otima novac od gradjana, tako da kada drzava bude postena prema gradjanima, onda cu prvi biti za to da gradjanin treba da bude posten prema njoj. Decko je mogao da se proda Britancima i uzme pare da zivi lagodno jos dok je bio klinac, makar posle toga ni jedan turnir u karijeri ne osvojio....Umesto toga, ovaj narod ima za koga da navija. Kada bi svi imali radne navike Novaka Djokovica, ovoj zemlji bi daleko bolje islo. Ceo sistem bi bio drugaciji jer bi ga kreirali ljudi koji puno rade i imaju takmicarski karakter. Sto se mene tice, on je celoj zemlji pokazao kako covek moze kada se trudi, a to nema cenu, pa makar ne placao nista do kraja zivota dok je u Srbiji. Takvi idoli trebaju deci, a za pare neka jure Miskovica i ove politicare. Oni nemaju niti jedan vrhunski rezultat a idoli su kretenima koji ce i nasoj deci krojiti kapu i visiti im za vratom ako se nesto ne promeni. Premalo je Novaka Djokovica a previse Srecka Sojica
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 186
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]