Sok... Prvo me juce za skoro 17 000 obori Forest Green, a veceras za 38000 Vojvodina u kosarci...
Jebenog keca sam odigrao 1.35 kvota. Ovo je nemoguce sta mi se desava, a nikada nisam bio blize da uzmem lepu kintu.
Himki na poluvremenu gubi od anonimnih rumuna 12 razlike naravno uplatim 1 na kvotu 2.6 kontam laka lova
kad ono medjutim posle brzog povratka i preokreta u 3/4 usledio je sok u cetvrtoj i primljenih 34 poena ...
CSU Ploesti za 3 cetvrtine 89 poena (28 27 34)nije mi jasno na koju foru, kontam da su bolji od majamija
Bozje ti dvjeri jebem,koliko treba biti baksuz da cekas Pao dvicu,a da se on na kraju X zavrsi(ne racunaju se produzetci).Dokle bre vise,hoce li mi se ovo za vikend vratiti,sjajan sam tiket imao:
Lokomotiv Kuban - 2
Fener - 2
Cska 148,5 - manje
Urugvaj - H1
Dimitrov - 1
i Pao - [s]2[/s]
Chelsea gg3+
Gladbah 1
Porto 1
Lazio 1
Chernomoretc 1
Anderleht gg3+
ulog 200din
dobitak 6300 ali ne vredi kada ne mogu da postignu jedan gol za 55min,plus skoro celo drugo poluvreme Anderleht ima igraca vise i ne mogu da stvore jednu priliku.Realno krs ekipa,nisam ih gledao ove sezone pa me cudilo kako ih odvalise i Oly i PSG,ali sinoc sam se uverio koliko su jadni.I sa igracem vise nemaju loptu u svojim nogama,tek kada su ovi dobili i drugi uspeli su da narpave jednu priliku..