Sve o klađenju i kladionicama
Korisnikov avatar
By Antoine
Ako se neko kladi na američki fudbal, ima na temi NFL neke predloge za ovo kolo
Korisnikov avatar
By Joomla10
Sok... Prvo me juce za skoro 17 000 obori Forest Green, a veceras za 38000 Vojvodina u kosarci...
Jebenog keca sam odigrao 1.35 kvota. Ovo je nemoguce sta mi se desava, a nikada nisam bio blize da uzmem lepu kintu.
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Himki na poluvremenu gubi od anonimnih rumuna 12 razlike naravno uplatim 1 na kvotu 2.6 kontam laka lova :lol:
kad ono medjutim posle brzog povratka i preokreta u 3/4 usledio je sok u cetvrtoj i primljenih 34 poena ...

CSU Ploesti za 3 cetvrtine 89 poena (28 27 34)nije mi jasno na koju foru, kontam da su bolji od majamija :lol:

ps igra Vladimir Tica za njih :D
By Jaycee Carroll
Bozje ti dvjeri jebem,koliko treba biti baksuz da cekas Pao dvicu,a da se on na kraju X zavrsi(ne racunaju se produzetci).Dokle bre vise,hoce li mi se ovo za vikend vratiti,sjajan sam tiket imao:

Lokomotiv Kuban - 2
Fener - 2
Cska 148,5 - manje
Urugvaj - H1
Dimitrov - 1
i Pao - [s]2[/s]
By Jaycee Carroll
Boze dokle vise,jesi li ti normalan sta mi radis?Juce sam pao za jedan kos,danas za jedan gol,mars ne postoji bog.

Dimitrov - 1
Real - 2
Olimpijakos 153,5 - manje
Cesson - Saint Raphael - 55,5 vise
Wetzlar - 1
i sjebao me Helmond - 3+ zavrsi se 1:1 :doh: :think: :angry-banghead: :angry-argument: :angry-screaming:
Korisnikov avatar
By Joomla10
Po 1000000 put ti kazem, ljudima se svasta u zivotu desava, pa ne govore tako, a ti kukas zbog tiketa.
Bolesni, ne gube veru, a ti tako pricas.
By Jaycee Carroll
Redno je bilo da mi se vrati za sve nesrecne promasaje:

Wolfsburg - 1
Dortmund - 3+
Barsa - oba daju
Man.Utd - 1
Totenham - 1
Lazio - 1

Za 5 eura,isplata 80 :violin:
Korisnikov avatar
By fanste90
Chelsea gg3+
Gladbah 1
Porto 1
Lazio 1
Chernomoretc 1
Anderleht gg3+
ulog 200din
dobitak 6300 ali ne vredi kada ne mogu da postignu jedan gol za 55min,plus skoro celo drugo poluvreme Anderleht ima igraca vise i ne mogu da stvore jednu priliku.Realno krs ekipa,nisam ih gledao ove sezone pa me cudilo kako ih odvalise i Oly i PSG,ali sinoc sam se uverio koliko su jadni.I sa igracem vise nemaju loptu u svojim nogama,tek kada su ovi dobili i drugi uspeli su da narpave jednu priliku..
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 59
NBA

Иако не пратим ја бих више волио да Њујорк узме т[…]