Stare teme
Korisnikov avatar
By familija
Ako gledamo koliko je ko imao pobeda i poraza do sada na EP-u (od ekipa iz druge grupe), bilans je sledeci:

Hrvatska 7:1
Italija 6:2
Litvanija 6:2
Slovenija 5:3
Srbija 5:3
Francuska 5:3
Spanija 5:3
Ukrajina 5:3
Finska 5:3
Grcka 4:4
Letonija 4:4
Belgija 3:5

I jos jedna napomena...Da su Grci pobedili danas, nista im ne bi znacilo posle pobede Italije i Finske, poredak bi bio sledeci

Hrvatska 3:2
Slovenija 3:2
Italija 3:2
Spanija 2:3
Grcka 2:3
Finska 2:3
Korisnikov avatar
By djokonda
Gaja napisao:
Duka85 napisao:[BBvideo 560,340][/BBvideo]

1:27 do 1:37
Samo gledajte kako je Rodrigez pomerio ruku.

Joj samo da ih uzmemo pod svoje.
:lol:
Pogrešan si detalj izabrao...ako je neko od Španaca igrao to je Rodrigez. U toj situaciji povukao je ruku da ne bi slučajno napravio faul za dodatno bacanje što bi Italijanima dalo pobedu. Bolji su ti primeri Gasolova odbrana u produžetku.
Korisnikov avatar
By Mikoni
Nasi juniori su uradili slicnu ili cak goru stvar u Spaniji, pre nekoliko godina. Nemamo mnogo razloga da im kenjamo...par puta su i dobijali za nas. Valjda mogu da se dobiju, imaju manjak visokih igraca...samo kad bismo nekako uspeli da izbacimo Gasola..
Korisnikov avatar
By kontrabas
@mikoni Sta se tada dogodilo?
Korisnikov avatar
By Mikoni
Ako se dobro secam, pustili smo Litvance da nas dobiju, kako bismo eliminisali Spaniju. Pisalo se dosta o tome, znam da je ih Sale Djordjevic naduvao, te nase klince, odnosno strucni stab.

Nadam se samo da ce cinjenica da su nas birali jer misle da smo slabiji od Litvanaca motivisati momke.
Korisnikov avatar
By Antoine
Mikoni napisao:Ako se dobro secam, pustili smo Litvance da nas dobiju, kako bismo eliminisali Spaniju. Pisalo se dosta o tome, znam da je ih Sale Djordjevic naduvao, te nase klince, odnosno strucni stab.

Nadam se samo da ce cinjenica da su nas birali jer misle da smo slabiji od Litvanaca motivisati momke.
Tačno. Treba prvo da gledamo svoje dvorište. Srbija i Litvanija zbog tog meča nisu pozvane na Albert Schweitzer Tournament, inače nezvanično juniorsko prvenstvo sveta.

U svakom slučaju, treba iskoristiti najveći srpski brend - inat, i razbiri španske cigane.
Korisnikov avatar
By familija
Antoine napisao:
Mikoni napisao:Ako se dobro secam, pustili smo Litvance da nas dobiju, kako bismo eliminisali Spaniju. Pisalo se dosta o tome, znam da je ih Sale Djordjevic naduvao, te nase klince, odnosno strucni stab.

Tačno. Treba prvo da gledamo svoje dvorište. Srbija i Litvanija zbog tog meča nisu pozvane na Albert Schweitzer Tournament, inače nezvanično juniorsko prvenstvo sveta.

U svakom slučaju, treba iskoristiti najveći srpski brend - inat, i razbiri španske cigane.
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... 8aFH1.html

http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... 96799.html

To je ovo prvenstvo i u pitanju je ova utakmica...nemam vremena sada da nadjem snimak, postavicu ga veceras...
Tada su iz druge faze izla po dva tima u polufinale (nije bilo cetvrtfinala), i mi smo u krugu Srbija. Litvanija, Spanija, namestili da izgubimo cetiri razlike kako bi Spanci ispali...
Evo tabele...

1. Serbia 5 4/1 416/347 9
2. Lithuania 5 4/1 407/348 9
3. Spain 5 4/1 432/365 9

Srbija - Spanija 85:76
Spanija - Litvanija 87:82
Srbija - Litvanija 71:75

Treba li da podsecam da je vecina igraca bila iz FMP-a i da je idejni i duhovni vodja puta i svega oko ekipe bio.... :doh:
By strelac
EP se igralo u Spaniji.Mi smo igrali utakmicu protiv Litvanije kojoj je trebala pobeda za prolaz.Da nepisem ,postavio sam negde klip na forumu.
To kad su poceli da pisu kako smo lopovi,gepekujemo sudije i slicno.Covic je namestio utakmicu mladjih kategorija i to je bila velika blamaza.Bila je i postojala je mogucnost da nas u to vreme izbace iz svih takmicenja.Velika frka se digla oko toga.
Sale Djordjevic nije gledao utakmicu i jednom prilikom kad je boravio u Barseloni,video se sa svojim starim prijateljem Epifanijom,koji je bio kapiten Barselone i reprezentativac Spanije,a koji je posle radio kao kordinator mladjih selekcija.Uz kafu ,dotakli su se i te utakmice.Sale nije verovao u pricu o namestanju utakmice.Epifanio mu pokaze snimak i ovaj je posle pricao da se nikad dok je bio igrac i posle nije osecao gore nego tog trenutka.
By strelac
Nasao sam klip.

Evo kako se mladi igraci vaspitavaju i spremaju da budu sportisti

pogledaj na 2,13 i na 2,24 kako su odigrali nasi.SRAMOTA.
Korisnikov avatar
By Zex88
Dok je Covic bio na celu,mi smo uzimali zlata,a sad da se sutiramo u dupe ako budemo 7.

COVICU LEGENDO!!!
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 100

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]