Stare teme
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Ovo nije bila utakmica,ovo je bila sprdnja !!!! SRAMOTA ZA FIBA-u !!!!!

Nasim momcima je spanija dovoljno veliki motiv,jos da ih spanija ovako sramno bira,kao da ko izgubi prolazi cetvrtfinale jer nema protivnika,moze samo biti dodatni motiv...

Iskustvo me uci da ovakve kalkulacije ne donose srecu...

Nista,gospodo spanci,moracete u cetvrtfinalu da se suocite sa svoji izborom i sto kaze seselj "da pojedete govno koje ste veceras izasrali,pocevsi od polunormalnog mumbrua preko nasminkanog rubia pa sve do debelog,mlohavog i vazda u bratovoj senci gasola"

Namerno im prezimena pisem malim slovom...

Jbg,kad te neko jebe dve decenije,kad si vecito drugi ili treci,kad ti neko "sahrani" generacije i generacije igraca bez zlata, kad te neko deceniju i jace frustrira superiornoscu,mislis da si sacekao trenutak da se naplatis...

Pa ovako melezani,dobili smo vas kad ste i vi i mi bili mnogo jaci,dobicemo vas i kad ste i vi i mi mnogo slabiji,jebe se nama sto ste jaci jer "boj nebije svijetlo oruzje,boj bije srce u junaka",a ko ruzje baci da bi bolje prosao od bacenog ce i da strada !!!

Zelim jos samo melezanima da kazem JEBO VAM JA MATER !!!!

Toliko od mene Spanske pedercine i vidimo se u cetvrtfinalu !!!!
By kosta76
Nisu pustili utakmici ali je zato Denda pustio rovca. Lako je njemu kada slusa carsijske price i steluje bakarne zice izmedju usiju( ko zna vic o Bosancu-shvatice) da pravi teorije zavere. Imaju selektora spavaca i to je jedino tacno u vezi ove utakmice, barem sto se mene tice. Cenim da ce Spancima ove price biti sjajan motiv
Korisnikov avatar
By dule75
Nadam se da cemo da odigramo muski, cvrsto sa puno kontakta...pa sta bude.Ako njima fer plej, viteska i sportska borba ne znace nista, tako i mi treba da se ponasamo...
Korisnikov avatar
By Peja
lepo je rekao gurovic da bi voleo ovu utakmicu i da se ponovo 2002 jer su ovi kao onaj drim tim
Korisnikov avatar
By J.Erving
kosta76 napisao:Nisu pustili utakmici ali je zato Denda pustio rovca. Lako je njemu kada slusa carsijske price i steluje bakarne zice izmedju usiju( ko zna vic o Bosancu-shvatice) da pravi teorije zavere. Imaju selektora spavaca i to je jedino tacno u vezi ove utakmice, barem sto se mene tice. Cenim da ce Spancima ove price biti sjajan motiv
Jesi siguran? Ni ja nisam neki pristalica teorija zavere, ali ne bi im bio prvi put da kalkulisu. Jos kad pogledas one "magicne" poteze u napadu, a posebno u odbrani u odlucujucim momentima, sve ukazuje na to da su namerno stali.
Korisnikov avatar
By rudonja
Ali ko god da je propustio loptu u sake od Spanaca u poslednjem napadu me fino nasmejao.

Sada sam ubedjen da cemo se boriti za medalju tamo.

ahahaha na FB-u haos veci nego ovde!

@ Kole: Grci su jos od Japana detaljno proucavali fenomen spanskog kalkulisanja i okacili su superioran klip i pokusacu da ga nadjem. Drugo, seti se napada gde Rudi ni ne dize ruku na sut Aradorija vec pukusava kosom da mu zasmeta. Meni je ovo smesno.
By Pasulj
E stvarno su smradovi ciganski.Koliko samo promašenih bacanja.Gasol nije ni igrao odbranu u zadnjoj četvrtini.Od ovog trenutka navijam protiv njih na svim takmičenjima do kraja života.A kao sto sam napisao na drugoj temi.Kao ekipaLitvanija će Italijanima biti daleko teži protivnik.Igraju sa 6 visokih a Italijani imaju samo jednog centra.Ne mislim da bi nas dobili ali bi imali veće šanse nego protiv Litvanije kao i mi protiv njih nego protiv ovih ciganskih smradova...
Korisnikov avatar
By rudonja
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 100

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija