Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Nisam video finis jer sam u Vizuri,no Rubio ce pored Teove da se seca i Bogdanove trojke.

Miljenovic zalepio bananu nekom crncu:D
Korisnikov avatar
By Peja
ali kako ne znaju da izgube pa to je smesno, isto ovako protiv brazila lane.
dajte malo stila, izgubite 10 razlike u startu a ne ovo naprave 15 pa kao padnu
Korisnikov avatar
By J.Erving
dachakg napisao:Sad sam se tek naprzio da razguzimo ove cigane,a nadam se da su i nasi.momci! Da nije smesno bilo bi zalosno koliko su se sklanjali u poslednjih par minuta utakmice!!! Ali neka im je na cast!!!
Ma kakva njihova cast.. Samo ako ne budemo u onom "njanjavom" stanju kao sto umemo, mozemo da pocistimo parket s njima. Kad neko ovako ciganise, obicno mu se na kraju to vrati.
Korisnikov avatar
By J.Erving
dule75 napisao:Njihov selektor pokusava da pokaze da mu je stalo do pobede.Pravi neke grimase, folira se...
Ma ucinilo mu se da nece uspeti da izgube, pa se iznervirao. :D
Korisnikov avatar
By Peja
dule75 napisao:Njihov selektor pokusava da pokaze da mu je stalo do pobede.Pravi neke grimase, folira se...
i njega cemo da hapsimo :D
Korisnikov avatar
By familija
Duda pod hitno da pogleda prvu cetvrtinmu utakmice Grcka - Spanija i taktiku koju je primenio trener Grcke Andrea Trinkijeri na najboljem igracu Mark Gasolu....
Prve minute na EP-u je dobio Kavdas, i igrao skoro celu prvu cetvrtinu, prebio Gasola, a ovaj tako nervozan u 9 minutu na pravio trecu licnu gresku!!!
Korisnikov avatar
By Gaja
dachakg napisao:Sad sam se tek naprzio da razguzimo ove cigane,a nadam se da su i nasi.momci! Da nije smesno bilo bi zalosno koliko su se sklanjali u poslednjih par minuta utakmice!!! Ali neka im je na cast!!!
Koja cast???Ne postoji to kod njih,to su najveci anti fer plej sportisti,pocevsi od onog kljakavog Fernandeza.Ne mogu izgleda da prezale Teovu trojku pa hoce da se osvete,ali ne znaju da ce im Bjelkan zabiberi jos jednu :D
Korisnikov avatar
By Duka85
Gluplju utakmicu nisam gledao, baš sam se iznervirao. Uzalud izgubljenih 2 h.

Španija je jaka kao zemlja, red je da im se obije o glavu kalkulisanje. Ova Španija je imala peh na OI 2004 drali su sve u grupi i natrčali na USA u 1/4 finalu i koliko sam primetio od tada stalno nešto nameštaju. Prošle OI, da se ne sastanu sa USA pre finala i prošlo im je, da li će prekosutra ne znam ali jedno je sigurno ovo bi trebao da bude motiv više za klince.

Ako ne bude nekog iznenađenja dvolitru kupiti za sredu u 18 h i uživati.

Iznenađenje-organizatori nešto promene
Poslednja izmena od Duka85 u Pon Sep 16, 2013 8:04 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 100

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]