Stare teme
familija napisao:
ilovethisgame#12 napisao:u pravu si nesto sam pogresno videla :)
O izvinjavam se, ja sam mislio da si musko... :D ;)
nista nista :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Hahaha,vidi ga familija :D
Bice prenos na sk polufinala..

http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-k ... varu-video
Korisnikov avatar
By Zex88
Vidi bolesnika..
Korisnikov avatar
By kontrabas
Nazalost prenosa nema za obicne smrtnike koji nemaju sport klub, i ja bih bacio pogled.
Valjda ce da im stane taj skok u nastavku. Zamor i sve to. Valjda se umore i ta fransucka deca. Evo familija i ja se dobrovoljno javljamo da ih jurimo kroz celu svlacionicu na pauzi, samo da nas neko bimuje tamo. ;)
Korisnikov avatar
By familija
kontrabas napisao:Nazalost prenosa nema za obicne smrtnike koji nemaju sport klub, i ja bih bacio pogled.
Valjda ce da im stane taj skok u nastavku. Zamor i sve to. Valjda se umore i ta fransucka deca. Evo familija i ja se dobrovoljno javljamo da ih jurimo kroz celu svlacionicu na pauzi, samo da nas neko bimuje tamo. ;)
Slazem se brate sa tobom, ali izgubismo na kraju 62:60...
Mislim da je fizika ipak presudila, jer su nase tri vodece igracice Mandic, Crvendakic i Stankovic igrale bez izmene skoro po 40 minuta..Corda je igrala 27 min...
Dakle malo je na kraju nestalo snage, malo pala koncentracija i Francuskinje zahvaljujuci nasim greskama na 2min do kraja povele 57:50..ali i pored toga smo se vratili u igru i stigli na 6 sek do kraja do dva bacanja kod rezultata 61:60..na zalost nezagrajana Lukovic (zamenila malo pre toga Stankovicevu zbog 5 l.gr.) je promasila obadva... :snooty:

Moram jos jednom da pohvalim Stankovicevu i Crvendakicevu...Igraju strasno kosarku, a ova druga na niskom postu me podsetila u par akcija na to akko je nekada Dejan Milojevic igrao pod kosem... sa kakvom lakocom je pivotirala i dizazla u vazduh ove crnkinje, a zatim se okretala na drugu stranu i lagano polagala od table..perfekcija...
I potez utakmice je rampa Stankoviceve jednoj crnkinji...imala je 7 rampi ... :clap: :clap: :clap:
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Сад ће се они тргнути

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]