Stare teme
By Edibledi
Никад нисам играо фантази. Не знам колико одузима времена, пошто имам неких свакодневних обавеза али, ако не треба више од 10-15 минута дневно, онда ћу Вам се вероватно прикључити.
@Edibledi

Oduzece ti malo vise vremena kada prvi put budes sastavljao ekipu dok odlucis kako tacno da rasporedis te kredite koje dobijes i izaberes sve igrace, posle toga ce ti ici opusteno. Malo pogledas statistiku, onaj ko te je izneverio izbacis ga iz ekipe, ubacis nekog drugog i to je to. Kad se uhodas sve ces moci da obavis za 5 minuta.
Karaburac napisao:@Edibledi

Oduzece ti malo vise vremena kada prvi put budes sastavljao ekipu dok odlucis kako tacno da rasporedis te kredite koje dobijes i izaberes sve igrace, posle toga ce ti ici opusteno. Malo pogledas statistiku, onaj ko te je izneverio izbacis ga iz ekipe, ubacis nekog drugog i to je to. Kad se uhodas sve ces moci da obavis za 5 minuta.
I onda ostvaris rezultat kao ja :))) Rezultat koji ce tesko biti nadmasen za jos bar 5 sezona :))))

Edi,ne slusaj Karabua,ne menjaj igrace,budite porodica,kao ja i moji igraci,ja nisam Rozica izbacio iz ekipe ni kad je zavrsio karijeru :))))
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 186
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]