Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa cek sta sam ja lose rekao? Jel sam lepo napisao da ce se boriti za ulazak u 12? Ne deluje mi realno da idu sa 4 beka (ok Pocijus moze i na 2) i 3 krila, od kojih 2 (Kleiza, Kuzminskas, pa cak i Maciulis u nekoj ludoj varijanti) mogu da se popnu i na poziciju 4. Neko ce morati da otpadne. Jankunas je odlican igrac, ali na 4 mi je bolji Motijeunas, dok Ksistofu dajem prednost zbog iskustva. Jedino ako se odluce da idu sa 3 cetvorke, ali to bi bilo pretrpavanje. Onda bi morao neko od brace Lavrinovic da otpadne, a ja mislim da ce njih voditi cak i da nisu zasluzili (zbog starih zasluga).

EDIT:

Za razliku od naseg, njihov selektor je na slatkim mukama.
Korisnikov avatar
By Peja
gramada napisao:Od ovih par dana pripreminih utakmica se i nemoze puno videti al svakako za osvajanje medalja favoriti su Spanci,grci,Litvanci, eventualno Francuzi, Slovenci', CG je suvise izgubila neigranjem Pekovica tako da ce tesko do medaljaEP
Naj slabije EP barem sto se tice igrackog kadra sto ne mora da znaci da nece biti dobre kosarke
Slazem se za favorite, def su najjaci Spanci Franci LItvanci i Grci, Slovenci mogu da se nadaju zbog publike, Crna Gora je do skoro mogla da se nada ali vise ne. Po meni ni Turke ne treba zaboraviti, nikad oni ovaj pripremni nisu igrali narocito ali su recimo jedini koji su dobijali Spance i '09 i '11 kad su ovi postali sampioni
Mi smo ih dobijali na pripremama u gostima 2010 pa oni dodjose do finala.
A ovo boldovano i to se slazem , ko je garancija da ce ekipe sa nba asovima igrati lepu kosarku? Pa kako je igrala Italija prosle prvenstvo a bili su u najjacem sastavu sa svom trojicom 'velikih' pa i Nemacka, i jedne i druge smo dobili preko deset razlike
By Jaycee Carroll
Karaburac napisao:Pa cek sta sam ja lose rekao? Jel sam lepo napisao da ce se boriti za ulazak u 12? Ne deluje mi realno da idu sa 4 beka (ok Pocijus moze i na 2) i 3 krila, od kojih 2 (Kleiza, Kuzminskas, pa cak i Maciulis u nekoj ludoj varijanti) mogu da se popnu i na poziciju 4. Neko ce morati da otpadne. Jankunas je odlican igrac, ali na 4 mi je bolji Motijeunas, dok Ksistofu dajem prednost zbog iskustva. Jedino ako se odluce da idu sa 3 cetvorke, ali to bi bilo pretrpavanje. Onda bi morao neko od brace Lavrinovic da otpadne, a ja mislim da ce njih voditi cak i da nisu zasluzili (zbog starih zasluga).

EDIT:

Za razliku od naseg, njihov selektor je na slatkim mukama.
Nisi ga ni pomenuo,mislim da si ga izostavio.Jankunas moze da igra 3/4,kao i Kleiza,mada isto moze i Maciulis,kad fino pogledas zaista su na slatke muke.Jedino su na kecu tanki.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa nisam ga spomenuo zato sto zaista mislim da je losiji od svih gore nabrojanih opcija. Na 3 su mi bolje opcije od njega Kleiza, Pocijus, Maciulis, pa i Kuzminskas. Dok su mi na 4 bolje opcije Motijeunas i Ksistof, a licno ne vidim razlog da se vode 3 cetvorke, kada u slucaju nuzde sve trojke sem Pocijusa mogu da pokriju i 4. Jbg, jednostavno mi je visak.
Korisnikov avatar
By Peja
Karaburac napisao:@Peja

iskreno, ja mislim da Turci do medalje mogu samo u Turskoj.
Dobro nisam ni mislio da mogu bas do finala ali 1/4 mislim da je realan domet pa u zavisnosti od protivnika i forme ko zna...
Inace to da osvajaju samo u Turskoj je surova realnost koja meni nije bas najjasnija s obzirom na igracki kadar, mozda imaju problem da se motivisu kad igraju tamo negde u Poljskoj ili Litvaniji
Kad pogledas imaju jaku centarsku liniju, imaju Hida, Preldzica, Tanjevica na klupi a opet niko ih ne shvata kao neku pretnju
Korisnikov avatar
By Duka85
Auuuu, Grci su skupili najbolje što imaju izuzev Dijamanta.

jedna 5orka Zizis-Spanulis-Papanikolau-Printezis-Sofo
druga 5orka Kalates- Slukas-Perperoglu-Focis-Burusis
+ Bramos i Vujukas

Prvi favorit prvenstva, definitivno. (možda više pratim Oly i Pao pa mi ovo deluje izuzetno)

Edit. Šta bih dao da igramo protiv Turaka knock-out tekmu, ali to je ipak nerealno.
Korisnikov avatar
By Peja
Duka85 napisao:Auuuu, Grci su skupili najbolje što imaju izuzev Dijamanta.

jedna 5orka Zizis-Spanulis-Papanikolau-Printezis-Sofo
druga 5orka Kalates- Slukas-Perperoglu-Focis-Burusis
+ Bramos i Vujukas

Prvi favorit prvenstva, definitivno. (možda više pratim Oly i Pao pa mi ovo deluje izuzetno)

Edit. Šta bih dao da igramo protiv Turaka knock-out tekmu, ali to je ipak nerealno.
Ja mislim da su i sofo i burusis otkazali, sad gledam statistiku sa meca protiv hrvatske od pre neki dan i nema nijednog u rosteru
By Jaycee Carroll
Karaburac napisao:Pa nisam ga spomenuo zato sto zaista mislim da je losiji od svih gore nabrojanih opcija. Na 3 su mi bolje opcije od njega Kleiza, Pocijus, Maciulis, pa i Kuzminskas. Dok su mi na 4 bolje opcije Motijeunas i Ksistof, a licno ne vidim razlog da se vode 3 cetvorke, kada u slucaju nuzde sve trojke sem Pocijusa mogu da pokriju i 4. Jbg, jednostavno mi je visak.
Zasto brate Pocius?Pa jesu li oni normalni?On je propustio skoro celu sezonu u Realu zbog povrede,pre bi poveo Maciulisa ili pak sto kazes Kuzminskasa.Paulius je meni ostavio odlican ucinak u Zalgirisu i zato navijam za njega.

@Duka

Potpuno se slazem.Jaki su kao crna zemlja.A najvise mi se svidja kombinacija iz Olyja, Slukas,Spanulis i Papanikolau,ubitacna spoljna linija :D
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 368
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]