Stare teme
Korisnikov avatar
By kontrabas
Karaburac napisao:Dobro, Jelovac za razliku od Tepica ima bar dobru sezonu iza sebe.
karabu, jer mi to nesto promaklo il sam te pogresno razumeo - jer Tepic u Ritasu?
By Jaycee Carroll
U Kumanovo su stigli nova dva pojacanja,radi se o crnogorskom pleju Nemanju Vranjesu koji je nastupao u grcku 2 ligu,sa 17 poena u proseku,i srbinu Vukasinu Mandicu koji pokriva pozicije 3 i 4,igrao u Svedsku i postizao po 11 poena u proseku,ako neko zna nesto vise o ovim igracima neka napise.
Korisnikov avatar
By zola
Jaycee Carroll napisao:U Kumanovo su stigli nova dva pojacanja,radi se o crnogorskom pleju Nemanju Vranjesu koji je nastupao u grcku 2 ligu,sa 17 poena u proseku,i srbinu Vukasinu Mandicu koji pokriva pozicije 3 i 4,igrao u Svedsku i postizao po 11 poena u proseku,ako neko zna nesto vise o ovim igracima neka napise.
Vukasin Mandic iz FMP? On je mnogo obecavao, a kasnije se potpuno izgubio, ne znam ni gde je sve igrao
By Jaycee Carroll
zola napisao:
Jaycee Carroll napisao:U Kumanovo su stigli nova dva pojacanja,radi se o crnogorskom pleju Nemanju Vranjesu koji je nastupao u grcku 2 ligu,sa 17 poena u proseku,i srbinu Vukasinu Mandicu koji pokriva pozicije 3 i 4,igrao u Svedsku i postizao po 11 poena u proseku,ako neko zna nesto vise o ovim igracima neka napise.
Vukasin Mandic iz FMP? On je mnogo obecavao, a kasnije se potpuno izgubio, ne znam ni gde je sve igrao
Valjda je taj,jebem li ga :D Na Eurobasketu ne pise da je igrao u FMP ili bilo gde u Srbiji,pise da je rodjen u Vrscu da je 82 godiste,i da je igrao u Kipru,Ploesti,Apoel,Aek,pa Ermis.
Korisnikov avatar
By Nookie
On je bio ogroman potencijal....gledo sam skoro ono finale kupa u Novom Sadu,Zvezda-Reflex,on je tada bio klinac,vazio za jednog od vecih talenata....on je i bio dobrim delom zasluzan sto smo i uzeli taj kup,omaio neka bacanja pri kraju ^^
By Jaycee Carroll
Darko Balaban i Ivan Miskovic potpisali za Kumanovo! :dance:
Korisnikov avatar
By kontrabas
Augusto Lima vise nije clan Unikahe. To bi bio igrac bas po Zoc-ovom ukusu. Nesto kao Sato na cetvorci: citaj, skocan i atleta do jaja. Samo bude li doso oduzece vremena na terenu Nemanji Bjelici.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]