Stare teme
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Bacanja 9-7 prvo poluvreme 15-4 drugo, ukupno 24-11. Kako dobiti tekmu sa takvim bacanjima :(
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sramota pa ko trenira te momke kad ne mogu slobodno bacanje da pogode?To je prvi odraz limitiranosti nasih trenera u mladjim kategorijama
Korisnikov avatar
By Lepus
Rezultatom ne treba biti razocaran, ipak smo mi dosli bez sest najboljih igraca. Ovdje smo imali priliku da vidimo neke druge momke i to mi je drago. Ono sto mene interesuje, da li se ovo EP racuna prilikom kvalifikacija za SP do 19 godina?

Sto se tice same utakmice, nama je najvise falio playmaker. Rebic je licno Nash za sve njih. @Karabu, ti si spomenuo da po tvome misljenju Jaramaz moze mnogo napredovati i prestici Rebica, a ja naprotiv, od Jaramaza nista nisam vidio. On nema "mozga" da bi bio vrhunski play. Njegove odluke u kreiranju napada i zavrsavanju nekih akcija su katastrofalne. Pusica mi je simpatican igrac. Vidjeli smo sta nam jer radio onaj njihov play sa brojem pet i koliko znaci timu.

Od bekova, Brano je podbacio, ali ruku na srce, on i nije imao nekoga ko ce ga proigrati. Posledica toga je bilo nerezonsko ispucavanje. U odbrani je katastrofalan, skoro los kao i Jaramaz. Jugovic takodje los.

Zagorac je vec nesto drugo. Mora mnogo da radi, pogotovo na sutu i tehnici. Kada ga vidim kako vodi loptu i kako mu ona bjezi ... Odlican osjecaj za prostor, uvijek se nadje gdje treba.

Od visokih igraca, Veljkovic je zanimljiv. Kazu da je nenormalno napredovao i da ima jos mnogo prostora za napredak. Ljubenkovic mi se nikako nije svidio, ne vjerujem da on moze napraviti ni prosjecnu karijeru. Mada, iz statistike vidim da je imao 5 asistencija, svaka cast.

Onaj koji se meni najvise svidio je Vucetic. Ima smek, finu tehniku, a moze i pogoditi izvana. Mnogo me podsjeca na Novicu Velickovica.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Lepus

Video si Jaramaza u najgorem izdanju, moze on mnogo bolje. Ipak i tako los Jaramaz je imao 10 poena, 6 skokova, 1 asistenciju i 2 ukradene lopte (slazem se da je imao i 5 izgubljenih). Izvlacio je u dva navrata kos i faul na ulazu. Ima brzinu, ima skok. Stoji da mu je razumevanje igre relativno nisko, ali i to se da popraviti.

Vucetic ne moze nikako da me podseca na Velickovica. On je klasicna petica, samo sto je jos uvek nizak. Trom je, spor, tesko da moze da napravi prelaz na poziciju 4. Istina da ima smeka i meni se svidelo kako je odigrao u par navrata, ali sumnjam da ce ikad moci da igra cetvorku. Mnogo ce zavisiti od toga koliko ce jos da izraste.

Za Zagorca i Djukanovica se slazem.

Meni nije jasno zasto je Jugovic igrao cak 33 minuta? Cime je on zasluzio najvecu minutazu u ekipi? Neka mi neko objasni posto meni nije jasno ni najmanje.
By Edibledi
Jugović je, do ove utakmice, bio najbolji strelac. Trener ga je trpeo i čekao da proradi, al ćorak.
Korisnikov avatar
By Jomer
vucetic podseca na savanovica ppo tom vicu i smeku, Jaramaz se meni dopao , odudara od nasih bekova koje smo pravili u poslednjoj deceniji, koji su svi bili u isti kalup, Brano bi mogao da postane naprednija verzija Tripkovica
Korisnikov avatar
By Lepus
@Karabu
Ja sam Vucetica prvi put gledao (mali uzorak, pa se ogradjujem), ali cim sam ga vidio, podsjetio me je na Novicu. Mlad je on jos, mozda bi i mogao da su izvuce na cetri. Meni se nije ucinilo da je spor, naprotiv. On jeste malo dzemkast, ali mi se cini da bi to mogao popraviti. Ako se svi uzdamo u Jokica da moze popraviti agilnost, mogao bih i Vucetic. Ne znam kakav sut ima, ali onaj jedan sto je pogodio, kao kap je bio.

@Edibledi
U pravu si, Jugovica je trener cekao da proigra, cak i onaj napad na -5 je on zavrsavao. Vjerovatno ima povjerenje u njega.

@Jomer
Brano kada bi bio naprednija verzija Tripkovica, to bi bilo odlincno. Njega sam par puta gledao, cak i uzivo. Ima smek za igru, sut da ne pricam. Medjutim, za godinu dana on uopste nije napredovao fizicki. Nista. To bi mu mogao biti veliki problem.
Korisnikov avatar
By Cibos
familija napisao:Zanimljivo je da su sve cetiri ekipe iz nase grupe porazene u cetvrtfinalu... :snooty: :think:
To sam i ja htio reci...ovi Latvijci itekako opasni...svi neki mrsavi, visoki ali pogadjaju...i dobro skacu....tesko ce HR s njima izaci na kraj...valjda su nesto naucili iz prvog poraza...ali ovaj put ce igrati Lovro Mazalin 16 godina, koji ce igrati i na EP 16...
By Posetilac
Mislim da je Lepus pogodio sustinu, ova ekipa je selektirana tako da nema play-a cija je jaca strana asistencija. Jaramazu je, po mom skromnom mislenju, najslabiji segment igre asistencija, dok Jugovic ni u Partizanu ove godine nije previse cesto organizovao napade(uglavnom je to radio Djordjevic), vec su mu se zadaci uglavnom zasnivali na odbrani, tako da mi je ovaj njegov kosgeterski ucinak prijatno iznanadjenje, ali definitivno ni on ni Jaramaz nisu plejmejkeri asistenti vec vise gledaju kos iz iz tog razloga su nam dosta napada izgledalo bezidejno. U ekipi se, kad vec Rebic nije isao, moralo naci mesta za nekog pleya koji ce vise gledati da razigra ekipu a manje kos, a definitivno ih imamo, i rezultat bi sigurno bio bolji, mada ni ovako nije katastrofa, uzimajuci u obzir sve probeleme sa kojima se Bucan susretao.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]