Stare teme
Korisnikov avatar
By Nookie
Ode Kosta Perovic u Jenisej na 2 godine...
Korisnikov avatar
By fanste90
Sasvim drugo misljenje imam,ko ode u te ruske timove nema cemu da se nada.Deluje mi ko go ode tamo da ce dozivotno da se vucara po tim manjim klubovima SSSR-a.Mislim da je njegovo vreme proslo,sto je odigrao odigrao je.Imao je dobru sezonu u Pamesi,prvu u Barseloni solidno,posle toga sve losije i losije.Mozda ce i smesno zvucati sto cu ovo reci,ali ni u mladjim danima nije mi delovao da ima zelju da pokaze sav svoj kvalitet.Nadam se da ce me Kosta demantovati...
Korisnikov avatar
By Nookie
Moram se sloziti sa tobom,od Jeniseja tesko da ima povratka....ako i odigra solidnu sezonu,eto njega mozda u Himkiju il tako nekom ruskom klubu,mozda Azovmaz ili ovaj Budjivelnik i to je to...
Inace evo jedan malo stariji gif o Kosti...urnebesno smesno,makar meni :D

http://vukajlija.com/reakcije/7442
Korisnikov avatar
By fanste90
On mora da spusti loptu i kada ima cistu situaciji da zakuca,o njemu i driblingu ne treba trositi reci.Verujem da je ova reakcija delo isfrustriranog navijaca reprezentacije...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sto se tice Fenera mislim da nece nista uraditi kao ni Efes svih ovih godina.Jedina nada im je Zeljko Obradovic.
Prepelič je otisao u Banvit platili su 250 000 evra obestecenja.
Kosta Perovic je sasvim solidan centar lepo je igrao u reprezentaciji 2009. i 2010. kao rezerva Krsticu.Steta sto nije ostao u Valensiji vec presao u Barsu koja je vec imala 2 centra.Moje misljenje je da samo ludak moze preci u ekipu gde ce biti 3 centar.Inace nadam se da ce u Jeniseju imati minutazu oko 25 minuta i da ce imati desetak poena i 5 skokova.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Gale napisao:Aleksandrov u Oldenburgu.
Klub gde ce moci da se dokaze i gde ce moci da ima odlicnu sezonu.Jel oni Evrokup igraju ili mozda kvalifikacije za Evroligu?
Korisnikov avatar
By Gale
Pročitao sam da igraju kvalifikacije za EL, pa ako to ne uspe, igraju Evrokup.
Ali nemam iskreno pojma o njima.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]