Stare teme
Evo,moze li ovako,Flameni je (.)(.),a onda da nastavimo dalje?
Serbianhoops,jako cenim tvoje pisanje,poznavanje mladjih kategorija igraca,tebe licno...

Takodje,cenim sve sto Kosta kaze,to je covek s kojim sam na forumu mnooogo dugo, prosli mnoooogo jebene trenutke na bivsem forumu zajedno,kad je stvarno bilo gusto,a on kaze ti treba da budes moderator,ako on to kaze ja nemam dilemu TREBA...Ako on misli da treba da bude moderator moja baba Marija,ja cu to da potpisem.

S druge strane vidno si iznervirao Liku,coveka s kojim sam u svakodnevnoj komunikaciji I znam da ga je jebeno tesko iznervirati,pa cak I onda kad nespava da bi napravio nesto za forum,a to je skoro stalno,ako on pukne onda znaci da je stvarno problem.
Meni licno se dopada vecina oga so pises,iskreno ovu temu sam malo I retko citao I iskreno nije mi se bas dopala.Dopada mi se sve sto pises o mladjim kategorijama I nacin na koji to radis.Ono sto mi se jos ne dopada je sto brises postove svima kako ti se to svidja a onda kad se to uradi tebi negodujes bicno I to nije dosta nego jos I uslovljavas...

Posto ja nisam Gandi,nisam neko ko ima problem da zauzme stranu I nisam neko ko ce da gladi tipa "nista nije bilo" ja cu ti reci ono sto iskreno mislim...
A mislim da si ti jako bitan za forum,da mu uzasno puno dajes na kvalitetu,i ja bih uzasno puno voleo da ostanes,ali ako si me stavio pred izbor a generalno volim da pravim izbore,pa makar kao sad bili nepotrebni,onda je moj izbor YOPIC bez dileme...Uz sav tvoj kvalitet kao poznavaoca svega sto ti I jesi mi nismo kosarkaska akademija,mi smo pre svega porodica,a YOPIC jeste deo porodice.Ko zeli da ode iz porodice,sa zaljaenjem mi preostaje samo da mu kazem PUTUJ IGUMANE NE BRINI ZA MANASTIR

Za sve koji se pitaju zasto,a mislim da ih je malo ili nimalo... evo odgovora...ZATO,STO BEZ YOPICA OVAJ FORUM NIJE KOSARKARS.COM !
By kosta76
Uglavnom su ostali sve rekli.
Postavimo stvari na sledeci. Yopic i Serbianhoops, imali ste nesporazume ali mozda je ovo sansa da na dalje budete ortaci. Ja sam se umladosti tukao sa ljudima pa bratimio. Malo ste se ogledali.
Napisacu par cinjenica koje ostaju posle svega:
1) Tema je i dalje tu, niko nece da je dira pa uvek postoji prostor da se napise novi post
2) Imamo potrebu da pisemo o kosarci pa i o ovim negativnim stavrima koje se u njoj desavaju. Nemoj da siromasimo forum i da neki momci ne budu u prilici da procitaju ono sto bi ovde moglo biti napisano, a nece biti zbog nekog razdvajanja
3) Yopic mi je brat, a Serbianhoops-a jako cenim. Apelujem na obojicu- NEMOJ DA MI RADITE OVO!
Brata ne mogu da izdam a ne zelim ni da Serbianhoops ode, ima puno toga da kaze i udje u krug forumske porodice. Bilo pa proslo, zajebatite taj post. Napisacu ja novi, napljuvacu sve pomenute u tom postu jos strasnije(samo mi dajte informacije :lol: :lol: :lol: Konsultovacu i Flamenog da dopuni, da ulepsa :obscene-smokingred: ).
Neka pobedi kosarka i drugarstvo
P.S...Malopre sam se konektovao , procitao poruke i Like, post Saleta. Ceo dan sam bio u frci, inace bi se ranije ukljucio. Niko ovde nikoga ne tera, malo spustite loptu
P.S....Hops, da bih bio jasan do kraja. Ja forum bez Jopika ne mogu da zamislim. U Pitanju je vreme i druzenje. Pre mogu bez sebe da zamislim ovo mesto nego bez njega sa svom njegovom hirovitoscu u paketu. Upoznaj momke, jako te cene i mozete da budete odlicni drugari. Razmisli i o tome sta gube ljubitelji kosarke
Treba imati u vidu da serbianhoops pise najvise za javnost nedostupnih informacija, navijacki nije obojen i za mene je on jedan od najkorisniji clanova za forum. Protiv Jopica nemam nista protiv mada se malo nekorektno poneo pri otvaranju ove teme pisajuci da tema nije potrebna i slicno.
Mislim da ste otisli predaleko, i razumeo bih stav 'ili on ili ja' u slucaju da je samo jedna brisao, ovako ste jednaki i ne vidim razlog da se ne nastavi tako. serbianhoops izuzetno 'kosarkaski kvalitetan clan ovog foruma i ne bi valjalo da to prestane da bude.
MileBL napisao:Treba imati u vidu da serbianhoops pise najvise za javnost nedostupnih informacija, navijacki nije obojen i za mene je on jedan od najkorisniji clanova za forum. Protiv Jopica nemam nista protiv mada se malo nekorektno poneo pri otvaranju ove teme pisajuci da tema nije potrebna i slicno.
Čekaj, nekorektno je napisati da je tema nepotrebna (što sam by the way i ja napisao), a korektno je brisati postove sa teme samo zato što se ne uklapaju u koncept[sup]tm[/sup]? :?

Mislim da je krajnje vreme da se prestane sa brisanjem postova bez objašnjenja i sa davanjem VIP statusa pojedincima na forumu. Serbianhoops-a niko ne tera sa foruma, svi smo mu dali do znanja da je dobrodošao ovde i da smo mu jako zahvalni na informacijama koje deli sa nama, ali ako mi neko postavi izbor između prijatelja i doušnika, uvek ću izabrati prijatelja.

@Banjac, svaka ti čast što si dez ustručavanja izneo ono što većina nas misli
Slazem se potpuno sa Banjcem, kao i sa Antoine-om.

Kad je krenula tema bilo je nas par koji se sa njom nismo slagali i postovi su nam brisani bez ikakvog objasnjenja nekoliko puta za redom. Realno nije mi bilo pravo tada, ali sam presao preko toga. Stoga ne razumem zasto bi sada neko ovde izigravao uvredjenu mladu i postavljao ultimatume.

@Serbianhoops ja ne zelim da odes sa ovog foruma, gomilu bitnih informacija i zanimljivih informacija si izneo. Medjutim, u ovoj raspravi nisi u pravu, mi smo imali mnogo vise razloga da se naljutimo na tvoj odnos prema nama nego sto si ti imao razloga da se naljutis na ovo sad sto je izbilo. Ako smo mi mogli da predjemo preko toga, mozes valjda i ti. Licno bih voleo da se vratis, ali ako neces putuj igumane. Yopenzija sa foruma ja nikad necu da teram, jer ovaj forum bez Yopenzija nije forum koji smo pravili. Niko od nas za ovo ne dobija pare, napravili smo forum da bi imali gde da se druzimo i diskutujemo. Tebe smo pozvali jer te postujemo, ali ti nam nisi drug i nisi clan porodice. Prihvati to ili nemoj, kako god hoces.
I meni su dva posta izbrisana na temi bez ikakvog obavestenja zajedno sa postovima Yopica, Atoine-a i Karaburca.

Veoma cenim @serbianhoops-a i voleo bih da ostane na forumu, ali to ne menja stvar da je tema trula u korenu. Tačnije, možda i nije ali ljudi su i došli na forum da bi iskazali svoje mišljenje. Ne znam šta je bilo strašno u tome.

Šteta zbog teških reči, ali jebiga, forum teče dalje, valjda će se stvari izgladiti.
Jef Costello napisao:I meni su dva posta izbrisana na temi bez ikakvog obavestenja zajedno sa postovima Yopica, Atoine-a i Karaburca.

Veoma cenim @serbianhoops-a i voleo bih da ostane na forumu, ali to ne menja stvar da je tema trula u korenu. Tačnije, možda i nije ali ljudi su i došli na forum da bi iskazali svoje mišljenje. Ne znam šta je bilo strašno u tome.

Šteta zbog teških reči, ali jebiga, forum teče dalje, valjda će se stvari izgladiti.
Sad sam definitivno ubedjen da me ljudi na forumu ne vole, uvek nekako mene preskocite :P

Pravda za Mutinja, i Mutinju su brisani postovi! I ja sam necije dete :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]