Stare teme
Korisnikov avatar
By bokibb
MILOS OBILIC napisao:Adamovic ide u Nemacku traze ga tamo neki timovi.
Nadam se da hoce jer u Igokei ako ostane nece vidjeti terena. Pavkovic+Amer+Bakic (moze odigrati playa) i jos ne znam kakav je status sa Bockom oji igra 1.
Tako da on ne da ne bi igrao nego se ne bi ni skidao u 12.
bokibb napisao:
MILOS OBILIC napisao:Adamovic ide u Nemacku traze ga tamo neki timovi.
Nadam se da hoce jer u Igokei ako ostane nece vidjeti terena. Pavkovic+Amer+Bakic (moze odigrati playa) i jos ne znam kakav je status sa Bockom oji igra 1.
Tako da on ne da ne bi igrao nego se ne bi ni skidao u 12.
Dovede i nekog klinca Knezevica koji ih je razbio u ligi Bosne i Hercegovine
Korisnikov avatar
By dachakg
Kako trenutno izgleda roster Buducnosti? Znam da imaju na kecu Mihailovica i Ivanovica,na trojci bracu Popovic (jel su uopste braca :-D),na cetvorci Vitkovac,Komatina i Subotic! Jel im ostaju Bost i Li? Jel ima jos neko? ;-)
dachakg napisao:Kako trenutno izgleda roster Buducnosti? Znam da imaju na kecu Mihailovica i Ivanovica,na trojci bracu Popovic (jel su uopste braca :-D),na cetvorci Vitkovac,Komatina i Subotic! Jel im ostaju Bost i Li? Jel ima jos neko? ;-)
Ne verujem da ostaju mislim da su vec otisli jer je receno da im je budzet veci za 20 procenata,a da ce im najbolji igrac biti centar za koga ce izdvojiti najveci deo budzeta.
Doveli su Sehovica onog boljeg,ne onog iz Solnoka.
Mugosa bi trebalo da ima vecu minutazu posle ovog EP U 20
Galovej potpisao za Igokeu, igrao je za La Sal univerzitet. Moga bi @Toine da nam kaze nesto ukratko o njemu. Koliko se secam nesto malo sto sam gledao preglede na ESPN-u, ovi njihovi komentatori su ga posteno nahvalili.
Korisnikov avatar
By dachakg
MILOS OBILIC napisao:
dachakg napisao:Znaci Sehovic na 2,i Mugosa na 5 za sad?
Ja sam nasao podatak da je Mugosa 198 cm i da je krilni centar. :think: Nece on biti u prvoj petorki.
U pravu si! Nema onda sanse on pored Subotica,Vitkovca i Komatine! ;-)
Korisnikov avatar
By Antoine
Karaburac napisao:Galovej potpisao za Igokeu, igrao je za La Sal univerzitet. Moga bi @Toine da nam kaze nesto ukratko o njemu. Koliko se secam nesto malo sto sam gledao preglede na ESPN-u, ovi njihovi komentatori su ga posteno nahvalili.
Evo vam prilike da ekskluzivno vidite kako izgleda Toine's scouting report (sada sa jednim igračem manje na spisku):

Slika
Ramon Galloway
Datum rođenja: 10.2.1991.
Pozicija: plejmejker/bek šuter
Visina/težina: 185/79
Prethodni tim: La Salle Explorers (NCAA)
Statistika iz prethodne sezone: 17.2 poena, 4.6 skokova, 3.7 asistencija, 1.9 ukradena, 42.5% za dva, 41.2% za tri, 82.7% sa penala

Prednosti: Kombo bek. Napadač izuzetnih atletskih sposobnosti i jako dobrog, izgrađenog šuta. Lider tima, igrač koji postiže poene u „gomilama“ na različite načine. Ne plaši se da preuzme odgovornost na sebe, štaviše, obožava da igra velike mečeve. On je ono što Amerikanci nazivaju „high volume“ šuter, odnosno neko ko nema problem da ispali veliki broj lopti, ali statistika, pogotovo u šutu za tri, mu daje za pravo. Igrač sa poenima u rukama u svakom meču. Ne oscilira mnogo kada su proseci u pitanju. Konstantno razvijao napadački arsenal tokom koledž karijere. Od igrača koji je bio poznat isključivo zbog spektakularnih zakucavanja, postao je glavna ofanzivna pretnja za sve rivale. Podjednako često koristi prodor i šut spolja. Odličan u izolaciji, dobar i u igri 2 na 2. Fantastičan u tranziciji. Jako dobar kada treba da iznudi faul, uz to i odličan penaldžija.

Mane:
Donekle čudna mehanika šuta i nizak izbačaj koji mu onemogućavaju šut preko ruke, mada to kompenzuje brzinom izbačaja. Za NBA skaute mu je najveća mana bila to što je klasičan tweener, odnosno igrač koji nema izgrađenu poziciju. Nije tipičan plejmejker jer je ipak više igrač koji će praviti akciju za sebe, iako poseduje solidan pregled i pravovremen pas. Takođe, fizički nije dovoljno snažan da bi igrao konstantno na mestu beka, naročito u odbrani. Naravno, ovo su sve mane po NBA standardima. Za evropsku košarku je sasvim dobar kombo koji može da pokrije obe bekovske pozicije.

Ostale informacije: Glavni igrač tima koji je bio među najprijatnijim iznenađenjima NCAA turnira. Na turniru je skrenuo pažnju na sebe fantastičnim igrama i sa 75 poena na 4 meča, uz odličan šut za tri: 14/29. Igra letnju ligu za Denver.

Agent: Lance Young, agencija Excel Sports Management

Video materijal:
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 37

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]