Skup tema koje govore o tehnici, taktici, statistici ...
By hazarder
Poslednji Mohikanac.

Da nije frustracija i navijacke ostrascenosti, ljudi bi shvatili da ovaj covek pokazuje put ozdravljenja srpske kosarke. Rad! Posvecen rad do iznemoglosti, do otkaza. Bas kao sto je Profa indirektno odveo Partizan na krov Evrope, radom i beskonacnim brojem ponavljanja. Shvatili bi da je ovaj covek legitimni naslednik Ace Nikolica i mnogi bi se ugledali na njega, umesto sto ga nazivaju "svinjom, debelim dukljaninom, hrane sakama urcine...".

Stvaralac i legenda, Dule Vujosevic.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
@ strelac,

Hvala na tekstu, odlican
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Stvarno sjajan tekst, hvala Strelac!
Potpuno se slazem sa Hazarderom.
By kosta76
Mislim da je poredjenje sa profesorom Nikolicem na mestu. Covek radi u jako teskim uslovima, radi ono sto drugi treneri nisu u stanju u danasnjem vremenu. Dajte bilo kom treneru ovako mlad tim, svalite mu toliki pritisak javnosti i besparicu na ledja-sasvim sigurno nece napraviti isti rezultat kao Vujosevic.

Hvala @strelac na tekstu
Korisnikov avatar
By familija
kosta76 napisao:Mislim da je poredjenje sa profesorom Nikolicem na mestu. Covek radi u jako teskim uslovima, radi ono sto drugi treneri nisu u stanju u danasnjem vremenu. Dajte bilo kom treneru ovako mlad tim, svalite mu toliki pritisak javnosti i besparicu na ledja-sasvim sigurno nece napraviti isti rezultat kao Vujosevic.

Hvala @strelac na tekstu
NIJEDAN od nasih vrhunskih trenera koji su zaradili pare u inostranstvo i ne pomislja da dodje ovde u ovu mocvaru, blato i kaljugu i pokusa neki centar, grad, ekipu, igraca podigne na neki veci nivo kosarke...
Obradovic, Ivkovic, Tanjevic, Maljkovic, Ivanovic, Pesic....
Pokusao je Pesic dva puta po godinu dana, ali je brze bolje pobegao kao sto sam rekao iz ovog blata....Maljkovic je iz Cedevite kidnuo za par meseci...Dobro,mozda su u pitanju neki drugi razlozi, ali igra im je bila ravna nuli....
Korisnikov avatar
By Karaburac
Znaci, nisi procitao objasnjenje toga ''ko je dobar covek'' sto je islo u nastavku teksta, ali si ipak resio da opletes? Objektivno veoma.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Naravno da je potrebno, prvo procitaj sve pa onda mozemo da diskutujemo.
Mada mislim da tebi diskusija nije ni potrebna, samo juris postove i reci za koje ces da se uhvatis da bi se sa nekim prepirao.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ti nisi izneo argumente vec izvukao jednu recenicu iz poprilicno dugog dela teksta, bez ikakve zelje da uopste procitas dalje objasnjenje iste recenice i osuo paljbu. To je pre svega nepostovanje prema tekstu, a onda nepostovanje prema nama jer pokazujes da ces tako verovatno i ubuduce kad se neko izlomi da napise obiman kosarkaski post ti da izvuces jednu recenicu i da ospes paljbu. Zasto bi tebi neko docnije citao sa paznjom postove, ako ti prvi nepostujes druge?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 30
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Сад ће се они тргнути

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]