Stare teme
Korisnikov avatar
By kontrabas
Po ovim lajvinformicajama smo imali kolko 4 fastbrejka za redom. Nikad nisam postovao Vladu Jovanovica kao trenera, ali izgleda da igru u tranziciji zna da postavi.
Steta sto nema prenosa, rado bih odgledao.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jbg, pukli smo u prvom mecu. Cudi me da Milos Jankovic nije dobio priliku, pogotovo sto je Bezbradica imao ocajnu partiju (sut iz igre 2/10). Zanimljivo da je Reljic igrac koji je pravio najvecu razliku na terenu dok je bio u igri (+7 sa njim na parketu), a uz to je imao fin all round ucinak 6 poena (bez promasaja), 5 skokova, 3 asistencije i 2 ukradene lopte. Mitrovic dabla-dabl 20 poena i 10 skokova, ali i 5 izgubljenih lopti. Marinkovic 10 poena, 2 blokade, ali samo 3 skoka. Avramovic dodao 10 poena i Krstic 9. Sve u svemu bez Miljenovica sasvim smo se ok nosili sa Litvancima, iako koliko znam ni njima ova generacija ne cveta bas od talenata.
Korisnikov avatar
By Cibos
Isto Hrvatska izgubila - Turska - Hrvatska - 74 : 73...Ja u HR samo znam Ramljaka...ostali pojma nemam....ne pratim...ali izgleda da se momci bore....Moze li mi neko reci ko su glavni favoriti ovog EP 20 prvenstva?
Korisnikov avatar
By Lepus
Tesko je bilo sta napamet prokomentarisati kada niko nije gledao.

@Cibos
Bacio sam oko na statistiku sa vaseg meca, bas kao i ti, nijednog igraca ne znam osim Ramljaka. Sto se tice favorita, cini mi se da su Spanci glavni favorit.
Poslednja izmena od Lepus u Uto Jul 09, 2013 7:34 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Cibos

Pa nisam siguran, ja sam ocekivao najvise od Francuza, ali su oni fasovali poraz na startu od Italije... Rekao bih da nema izrazitih favorita. Mozda bih i dalje rekao da Grcka i Francuska predstavljaju najvece favorite, a uz njih stvarno ne znam ko bi jos trebao ozbiljno da se shvata. Rekao bih da je prvenstvo prilicno izjednaceno i bez nekih velikih zvezda.
By serbianhoops
Sutra protiv 11 Grka i Antetokounmpo.

Nase gore list Radosavljevic razbio Gruziju.

Suboticanin Luka Markovic na sirem spisku Madzarske U20 selekcije koja igra B Prvenstvo za 3 dana.
By serbianhoops
Tesko proceniti, mnoge selekcije su bas oslabljene. Po imenima Spanija, Francuska i Grcka.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Serbianhoops

Cini li se samo meni ili je ovo mozda i jedno od najslabijih U20 u poslednje vreme? Ne pratim toliko dugo mladje kategorije, ali cini mi se da je u prethodne dve godine prvenstvo bilo daleko kvalitetnije.

Da li si mozda ti imao priliku da pogledas nasu utakmicu ili da dobijes informaciju od nekog sa lica mesta kako smo izgledali?
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 25

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]