Stare teme
Korisnikov avatar
By Gaja
bokibb napisao:
Gaja napisao:Pa ima i on dusu :D Mozda ce posle da prione na mukotrpan rad. :P
A pricalo se ovde cesto o basketu profesionalaca i da je to cesta pa i normalna pojava.

Da li je cesta ne znam, vjerovatno da jeste, da je normalna - NIJE, bar za mene....
Ti kao da si se upravo razocarao u idola :D
Korisnikov avatar
By bokibb
Gaja napisao:
bokibb napisao:
Gaja napisao:Pa ima i on dusu :D Mozda ce posle da prione na mukotrpan rad. :P
A pricalo se ovde cesto o basketu profesionalaca i da je to cesta pa i normalna pojava.

Da li je cesta ne znam, vjerovatno da jeste, da je normalna - NIJE, bar za mene....
Ti kao da si se upravo razocarao u idola :D
Razocarao sam se u pristup profesionalaca svojim obavezama, ali to je problem citavog drustva- radna etika i odnos prema istoj. Pa mogu zamisliti koliko se sjebao (Rudonja ili Karabu... ili neki drugi forumas) kada je vidio Raduljicu kako zapisava banderu u ranim jutarnjim satima ispred splava, a na utakmici qrcobolja...??? Pa ja kada dodjem mamuran na posao sramota me je i ljutim se sam na sebe i stidim se covjeka koji me placa/hrani... a jbg nisam ni ja neki metuzalem (30 mi je ljeto...).

P.S.
Igokea se direktno finansira iz dzepa bjede iz RS (Dodik krade pa mrvice ubaci u Igokeu), zato sam se isfurao bas bas... Kontam u sebi ja te placam a ti ladis mosnice preko ljeta umjesto da se znojis. Koliko je puta Adamovic odigrao presing na pola i covjek ga izbaci jednim trzajem, pa Capin ga je u cvor vezivao svaki napad...
Ne znam ljudi sta da vam kazem. Shvatam ja da covek moze da se povredi na basketu, ali realno covek moze da se povredi na bilo kom treningu. Ja nikad nisam popio nikakvu povredu na basketu, najgore sto mi se desilo je da dobijem pocepanu usnu i to je to, nista strasno. Po mom misljenju je cak i korisno da profesionalci igraju basket, na basketu se izlazi iz sablona, razvija se kreativnost, nije to losa stvar uopste. Naravno pod uslovom da ne igras sa nekim kretenom koji ce da te gurne u ledja kad krenes na dvokorak.

Sto se tice ishrane i radne etike tu se slazem potpuno sa vama. Secam se prosle sezone, treba da se igra derbi, ja iznajmio salu sa ortacima igrali kosarku 4na4 preko celog terena, izlazimo iz sale svi samo o derbiju pricamo kako treba sto pre da odemo kuci da se istusiramo da bi stigli na vreme, razmatramo taktiku itd. Kad u kaficu pored skole u kojoj smo igrali (kosovska ulica, iza skupstine) sedi Raduljica u kaficu boli ga bas kurac i za utakmicu i za sve. Tad sam bas ispizdeo i jedva sam cekao da mu vidim ledja.
Jaycee Carroll napisao:Iz pouzdanih izvora sam saznao da je Igokea u svoje redove dovela Borisa Bakica!
Pre 2 minuta sam to objavio na temi ostalih klubova Aba lige.
Dobro resenja na 2 uz Sinusu
Korisnikov avatar
By bokibb
MILOS OBILIC napisao:
Jaycee Carroll napisao:Iz pouzdanih izvora sam saznao da je Igokea u svoje redove dovela Borisa Bakica!
Pre 2 minuta sam to objavio na temi ostalih klubova Aba lige.
Dobro resenja na 2 uz Sinusu
Jos samo da dovedu Kosinusa i to je to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S.

Izvini MO, morao sam ....
By serbianhoops
bokibb napisao:Neki dan sam vidio F.Adamovica uzivo i razocarao se, ja na pauzi odem do pekare da poderem neki masan burek kad dolazi on u tu pekaru i jede neku pizzu sa ledenim cajem. Pa zar tako se hrani jedan profesionalac?? To je bilo oko 11 sat prijepodne a po njemu se vidi da je samo ustao iz kreveta. Pa zar se tako radi preko ljeta spavajuci do podne i tako hrani??? Kada je on imao jutarnji trening i gdje?? Gdje se priprema fizicki?? Vjerovatno u nekom zadimljenom klubu oko 3-4 sata ujutru sa parom sponzorskih sisa... :? :? :? :? . Uh kad se sjetim koliko je puta izasao jer nema snage da igra odbranu, zadise se kako kakva baba poslije nekoliko napada....

I onda neko kaze sta ce nam crnci imamo toga i toga, ma imamo qrac. Juce odem sa ekipom na basket (igrali u 3 pobjede/pivo i jbg moja ekipa plati 3 ture, jasno koliko smo bili dobri :lol: :lol: :lol: :lol: ), kada ono Radukic (mladi igrac Igokee koji je dobijao minute i u ABA) na drugom kosu krlja se sa nekim napaljenim basketasima, a ja kadar nevera :o :o :o :o, pa sine zar se tako priprema za sezonu?? Jos da fasujes neku finu povredu na asfaltu i ode karijera.... :shock: :shock: :shock: :shock:
1. Ja se obradovao obzirom da je Adamovic na sirem spisku BiH za Evropsko Prvenstvo i da nam je BIH protivnik u prvoj fazi takmincenja.

2. To su nekada davno cinili svi NBA i YUBA igraci, tokom odmora se vracaju u rodni kraj i pikaju basket sa drustvom iz detinjstva.
NBA igraci su otom isto cinili ali po iznamljujenjim halama. Sada se pripremanju po tim istim halama, ali bez drustva iz detinjstva nego sa talentovanim sredjnoskolcima i univerzitetskim igracima iz kraja. Nek Radukic pika ali u hali.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 37
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Сад ће се они тргнути

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]