- Pon Jul 08, 2013 9:18 pm
po nekim nezvanicnim informacijama,sume i za aba i za evrokup su vec uplacene!
dachakg napisao:po nekim nezvanicnim informacijama,sume i za aba i za evrokup su vec uplacene!jesu
Lika napisao:dachakg napisao:po nekim nezvanicnim informacijama,sume i za aba i za evrokup su vec uplacene!jesu
hazarder napisao:Ono da, u Zvezdu i Radnicki kao trofejne klubove, hrle sve sami privatni sponzori, iz ljubavi naravno i nema to veze sa Krcunom i URS(najpostenijom partijom stoleca).Jebem li ga Hazarde, mislim da je bolje da u startu batalimo ovu temu. Niti ces ti mene ubediti u svoje misljenje niti ja tebe, samo cemo bezveze da ispamujemo temu kao sto smo i mnoge druge. Imas spisak sponzora Radnickog na zvanicnom sajtu ako te ne mrzi da pogledas. I drago mi je da se jos neki centar u Srbiji oziveo, najiskrenije. Zelim to i drugim klubovima i gradovima.
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"
Zagovarajmo LOKALPATRIOTIZAM!!!
http://www.dodaj.rs/f/f/lt/ffmxFBx/trofej.gif
"Nije vazno koliko puta padnes, vazno je da svaki put ustanes..."
Jaycee Carroll napisao:Niste zasluzili nista,jer ste prodali Evroligu Zvezdi.Uuuuu brate to nikako!Zadnji sut na tekmi je Daca uputio iz coska odakle nije sutirao ni na treninzima
Gaja napisao:Ciji dug?! NJegov licno ili klub duguje nesto?Jaycee Carroll napisao:Niste zasluzili nista,jer ste prodali Evroligu Zvezdi.Uuuuu brate to nikako!Zadnji sut na tekmi je Daca uputio iz coska odakle nije sutirao ni na treninzimaMislim da je Muta znao da sigurno nece moci igrati EL zbog hale i aerodroma,nego hteo je cisto da zakuva corbu svima.
Cedevita se kao uglavi umesto nas a na kraju ispade da ima mesta za sve.
Inace Muta ce da radi za 1000e dok ne vrati "dug"(ne smatrajte totalno pouzdanom ovu informaciju).I pojedinim igracima koji budu ostali takodje bice skresana plata.
To su neke moje "J C" informacije
http://www.dodaj.rs/f/f/lt/ffmxFBx/trofej.gif
"Nije vazno koliko puta padnes, vazno je da svaki put ustanes..."
Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]