Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Nookie
Potpuno bez emocija Nole...jbg...
Korisnikov avatar
By Nookie
AJDE BREEEEEEEEE
By Jaycee Carroll
@Hazarder

Ne zanima me ko je sa druge strane,ovo je forum razlicitih mislenja i fanova.Za koga hocu ima da navijam,kad igra nas Lazar Magdincev ili Sendrit Deari na otvorenom celendzeru ko navija za njih od vas?
By hazarder
Da napisem ajde Nooolllllllleeeeeeeeeeeee, kad ne da djavo, ugledah Tomu grobara. Sve mu jebem izdajnicko, znam ko ce biti kriv ako zmaj izgubi mec.

JC boli me kurac ko navija za njih, ovo je ipak srpski forum, a igra Srbin-najveci trenutno. Senluci protiv njega, ali nemoj ovde. Ja sigurno ne idem na forume po BJRM da navijam protiv njih.
By Jaycee Carroll
Ovo nije navijacki forum,jer da je navijacki treba da se koljemo Cigani i Grobari.Ja iako sam za Marija dolazim objektivno da pricamo o mecu,a ne dal' je bila ona linija ili aut.Za sada vodi trenutno bolji.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jaycee Carroll napisao:Ovo nije navijacki forum,jer da je navijacki treba da se koljemo Cigani i Grobari.Ja iako sam za Marija dolazim objektivno da pricamo o mecu,a ne dal' je bila ona linija ili aut.Za sada vodi trenutno bolji.
Nije navijacki,ali je srpski i necemo ovde da slusamo gluposti oko kosovskog kosarkaskog kluba i tvoje mrznje prema Djokovicu.
By Jaycee Carroll
MILOS OBILIC napisao:
Jaycee Carroll napisao:Ovo nije navijacki forum,jer da je navijacki treba da se koljemo Cigani i Grobari.Ja iako sam za Marija dolazim objektivno da pricamo o mecu,a ne dal' je bila ona linija ili aut.Za sada vodi trenutno bolji.
Nije navijacki,ali je srpski i necemo ovde da slusamo gluposti oko kosovskog kosarkaskog kluba i tvoje mrznje prema Djokovicu.
Kobilicu samo mi ti ne zbori,samo bulaznis ovde,a i onako me vise ne interesiraju tvoja misljenja.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Prvo momak nemoj da me nazivas onako kako ne pise moje ime.Idi bolje uci makedonsku istoriju ako je imate,a ne ovde da pljujes po najvecem srpskom sportisti.
Napred Djokovicu do pobede i osvajanja Vimbldona.
Korisnikov avatar
By Nookie
Jaycee niko ti ne brani da navijas za koga god oces,al ti ne navijas za Engleza nego dolazis samo da potpaljujes vatru....isto kao i ono sa Koovskim timom....i malo laksi ton prema Obilicu,bulazniti i tako,nije lepo sa tvoje strane...

Jbg,bio je bolji i to dosta...Nole gresio dosta,bez servisa i to je to...sta da se radi...
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 186
Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]

KK Partizan 2026/27.

Nepopularno mišljenje, ali ako imamo Tansko[…]