Stare teme
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Cestitke Klincima! Da sam odusevljen nasom igrom ili nekim od nasih igraca - pa bas i nisam.
Ali pobeda je pobeda! Mislim da cemo sutra igrati mnogo, mnogo bolje.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Vincent Vega napisao:Cestitke Klincima! Da sam odusevljen nasom igrom ili nekim od nasih igraca - pa bas i nisam.
Ali pobeda je pobeda! Mislim da cemo sutra igrati mnogo, mnogo bolje.
slazem se u potpunisti :P
By sasa 076
dobismo uz nervozu, bili smo bolji , micic andric i jankovic izneli tekmu uz doprinos i jokica novaka i dkoke salica ima tu materijala , sad bez opustanja da dobijemo kengure i u finalu da uvalimo tuki amerima
Korisnikov avatar
By Kure
Očekujem da mi Karaburac detaljno referiše na koju foru je raspala Australija dobila Španiju.

Hvala u napred.
Korisnikov avatar
By Jaka
Nisam stigao da gledam, oce mi neko objasniti na koji nacin je onaj limitos Andric dao 20 poena ?! :whistle:
By johnnzKD
Jaka napisao:Nisam stigao da gledam, oce mi neko objasniti na koji nacin je onaj limitos Andric dao 20 poena ?! :whistle:
Krenuo ga šut, a i kako bi on drugačije dao poene.
Korisnikov avatar
By Kure
Jaka napisao:Nisam stigao da gledam, oce mi neko objasniti na koji nacin je onaj limitos Andric dao 20 poena ?! :whistle:
Dečko ih je oduvao. Naizgled ima loš procenat za tri (dosta uzetih šuteva) ali mu je "lider" uvalio bar dva-tri vruća krompira na sekund od isteka napada... Kad je dobio loptu iz izrađene akcije, isprangijao je... Taj je limitiran samo u Kostinoj dimenziji... Za mene je to budući Dragan Marković iz Spartaka... (samo u izdanju iz Spartaka)... :lol: Malo sporiji tip igrača, ali pouzdan.
By gregh
Niste posteni prema Andricu...decko ima vrlo dobar sut i visok kosarkaski IQ...treba mu samo pakleni fizicki rad,da nabaci mase u narednim godinama i moze da bude dobar igrac...Poredeci ga npr sa Lucicem u njegovim godinama,rekao bi da je Andric u prednosti...
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 61

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]