Stare teme
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
ocekujem da Kole pljuje po ovoj temi :D izvoz u rumuniju :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
1.Cestitke Vojvodini na igranju Jadranske lige.Nadam se da ce nas prestaviti u pravom svetlu.
2.Licno sam razocaran sto je Pajtic dao nase pare da bi Vojvodina igrala Jadransku ligu.S obzirom da su im zabranjeni transferi,a da im najbolji igraci odlaze ovo mi se u opste ne svidja.Skeptican sak oko njihovog rezultata,kao i oko podrske navijaca u Novom Sadu.Los i tanak roster uz nedovoljno publike moglo bi da se odrazi da nam Vojvodina donese mali broj bodova za koenficijent i mogucnost da izgubimo 4 predstavnika :doh:
3.Pitanje rostera.Mislim da to ne zna i niko u klubu.Kada hocete da igrate ozbilljno takmicenje neozbiljno je da vam najbolji igrac zadnje 2 godine Zekovic odlazi u Rumuniju,a da vam najperspektivniji igrac Kalinic za male pare ode iz kluba verovatno u Partizan.Sinoc je kod Tegija najavljen njegov odlazak,doduse ni i u koji klub,ali pretpostavljam da je to Partizan.
4.Pitanje gde ce igrati i ko ce ih gledati.Postoji mogucnost da ne igraju u velikom Spensu,vec da to bude Slana bara,ili mali Spens sto bi bila velika sramota.Ipak ako im je Pajtic obezbedio igranje Aba lige,ocekujem da im obezbedi i Spens.Posto cu verovatno studirati u Novom Sadu ici cu na njihove utakmice koliko mi vreme dozvoli.
5.Navijacemo za Vosu da budu makar 10 u ligi sto bi smatrao kao uspeh s obzirom na jaku konkurenciju.Sve ekipe sem Sirokog,Zadra,Vojvodine i nazalost i Mege najavljuju odlicna pojacanja.
Korisnikov avatar
By Kure
Ček bre Mo... Ti si sada u NS, moraš sa Brkatim i sa mnom na tekme....

Karabu nemam ja informacije tog tipa... Čujem da se očekuju pare od grada, i odmah da ti kažem od toga nema ništa... Grmuša je stari DS-ovac, sad je izmuzao neku sitnu kinticu od Bokija, ne znam šta mu uliva optimizam da će uspeti da izmuze kintu i od gradske vlasti koju čine arhineprijatelji i bivši prijatelji... U prevodu ako su njegovi colovali samo 30k evra, od ovih neće dobiti ni 30k dinara...

Dobro kaže MO, ljuti me što država finansira fuzioniste i privatne klubove...
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Sace Kure i Karabu kao osvedoceni mutomrzitelji da seire na ovoj temi. U inat svima i uprkos svemu igramo ABA dogodine, dovodimo Milicica Darka i Savu Lesica i idemo na f4 [spoil].!.[/spoil] :P :P
Korisnikov avatar
By Karaburac
Hahahaha nismo mi Mutomrzitelji samo se zalazemo da se postuju rezultati sa terena, kakvi god oni bili.
Inace, smatram da je sramota sto Jadranska liga uzima pare od cetvrtog tima iz zemlje. To je u najmanju ruku bezobrazno jer je time dobrim delom obesmisljen ovaj sistem bodovanja izmedju liga. Zar ne bi trebali da budu kaznjeni timovi iz hrvatske i da oni snose troskove takmicenja (na primer podeljeno, svaka ekipa da da po 50k) kad su vec ostvarili slabiji koeficijent, nego ovako cetvrti tim iz zemlje koji je po prirodi stvari u 99%slucajeva finansijski najslabiji treba da snosi svu tezinu placanja. Krajnje bezobrazno. Ako se vec na taj nacin dele pozivi, zasto se onda uopste poziva tim iz Madjarske? Sramota je ovakav nacin i zivi bili pa videli kada za par godina opet neki tim bude imao problem.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
@Karabu, ma zezam se, jesu zasluzili. Sto se mene tice ako namaknu kintu zelim im mnogo srece, izborili su se za to.
Mene samo nervira ovaj "ne zna se ko pije ko placa" ali jbg, to je realnost...

Mi ako budemo pametni, da izvucemo najbolje iz ove situacije i da se vratimo dogodine jos jaci, bog da nas vidi.
SAmo sam skeptik, retko kad je ovde vizionarstvo na ceni. Aj videcemo, da ne trcim pred rudu.
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]